Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Сега една будала стави 1000-ка на
Сити 1
Марсеј 1
Барселона 2
Реал 2
Феeнoрд 1
ПСВ 1
7 коеф имаат му ги кажа оној што работи на шалтерот во Моцарт :cautious:
јас ги ставив за 50 ден во една друга обложувалница таму коеф е 10.

Сите сте се фатиле за Наполи -2 -ка , јас ја одиграв 1Х :) коеф. 1.60 ... По доаѓањето на шупакот Дел Нери на клупата на Џенова имаат 3 порази со идентичен резултат 1-0, Ова најверојатно му е последна шанса и ако не освои барем бод најверојатно добива отказ,,,од ова проста причина гледам за позитивен резултат на Џенова денес...+ немат победа 7 утакмици , а Наполи ги гледав со Днипро после негативата ,Мацари фрли се на една карта ги стави и Пандев,Хамшик и Инсиње...+ Кавани одигра цели 90 мин. кој даде 4 гола и верувам дека ке се на сметка за денес.:D плус играа и др. првотимци (Инлер,Џемаили,Досена,Ароника)... мислам ќе биде премногу да тепат Наполи после тешкиот исцрпувачки меч во Европа лигата.
Друга Ајакс -2-ка коеф. 1.4
4 натпревари без победа се Ајакс во домашното првенство и редно е да тепат на аутсајдерот Цволе ,кој во последните 5 меѓусебни дуели 5 победи на Ајакс.
Значи:
Џенова -1Х коеф. 1.60
Ајакс - 2 коеф. 1.4
Атл.Мадрид - 1 коеф. 1.35
Лион -2 коеф. 1.95

Колку би било паметно (пошто не се кладам често,т.е. ретко) пример да ставам 10 000 иљадарки на 4 зицер утакмици..пример,Барса,Реал,Баерн и шо знам уште една зицер..за 10 000 се добива негде 25-30 000 :unsure: Ризик јак,мила душа,ја немам нерви да играм на ситно или џа или бу . Нека биде тоа што е потазе :icon_mrgr:

Норвешка 2 (последно коло): Алта - Тромсдален 2 @ 1.65 ?

Норвешка 1
33-min, 3-1 :tapp: ГГ3+ луѓееее...!

Лацио-Рома ГГ1
Челзи-Ливерпул ГГ1
Билбао-Севиља ГГ1
Сити-Тотенхем ГГ1

Јас ги играм 3/4, така имате мин. 16 коеф. Само шо јас го играм на 20 ден :нинџ: па се надевам ќе влезат сите :D

Ајде еве и од мене неколку типови:

1 тикет:
Локомотива-Риека x-x 4,60
ПСВ-Херенвен 1 1,30
Мајорка-Барселона 2 1,25
Партизан-Раднички 1 1,20

Ова ми е уплатено на 500денари
2 тикет:

ПСВ-Херенвен 1 1,30
Атл.Мадрид-Гетафе 1 1,35
Леванте-Реал.М 2 1,35
ОД-Гренланд-Алесунд 1 2,00

Ова ми е уплатено на 1000денари

СРЕЌНО !!!

Brasov - 1
Teplice - 1
Sporting L - 1

----------------------
Hanover - GG 1/2
Leverkuzen - GG 1/2
Viborg - GG 1/2

------------------------

Chelsea - 1
Milan - 1
Galatasaray - 2
Real M - 2

Колку би било паметно (пошто не се кладам често,т.е. ретко) пример да ставам 10 000 иљадарки на 4 зицер утакмици..пример,Барса,Реал,Баерн и шо знам уште една зицер..за 10 000 се добива негде 25-30 000 :unsure: Ризик јак,мила душа,ја немам нерви да играм на ситно или џа или бу . Нека биде тоа што е потазе :icon_mrgr:
Не е ич паметно. Можда ке испаднат, можда нема.
Јас ставив 15к пред 3 недели на Баерн и Јувентус кога играа со Лил и Nordsjaelland.
Уште ги немам прежалено парите. :rolleyes:

Ако излегуваат сите зицери немаше да има кладилници сега ;)
Колку пати ми се случило да погодам 2-3 утакмици со над 1.8 коеф. и да ме падне таа што е демек "најсигурна" со ебани 1.2-3 коеф.
За играње на вакви поголеми суми најсигурно ти е сингл или некој ептен сигурен дабл. Што повеќе утакмици ставаш толку повеќе ризикуваш па макар и да се од 1.2 коеф., така да подобро стави сингл некоја од над 1.8 да речеме. Плус овие три ќе ти дадат 2.1-2, малце повеќе него синглот, а ќе се потиш трипати додека излезат сите :D
Инаку за тип најсигурно види си самиот чим е за толку пари, за да не испадне после некој друг е крив :P

Не е ич паметно. Можда ке испаднат, можда нема.
Јас ставив 15к пред 3 недели на Баерн и Јувентус кога играа со Лил и Nordsjaelland.
Уште ги немам прежалено парите. :rolleyes:
Ако излегуваат сите зицери немаше да има кладилници сега ;)
Колку пати ми се случило да погодам 2-3 утакмици со над 1.8 коеф. и да ме падне таа што е демек "најсигурна" со ебани 1.2-3 коеф.
За играње на вакви поголеми суми најсигурно ти е сингл или некој ептен сигурен дабл. Што повеќе утакмици ставаш толку повеќе ризикуваш па макар и да се од 1.2 коеф., така да подобро стави сингл некоја од над 1.8 да речеме. Плус овие три ќе ти дадат 2.1-2, малце повеќе него синглот, а ќе се потиш трипати додека излезат сите :D
Инаку за тип најсигурно види си самиот чим е за толку пари, за да не испадне после некој друг е крив :P

И ја мислев така :нинџ:. Зицерите се најголем шит за играње..мора на друг начин да пробам.

Не уплатив ливче за викендов па све некако сега ме тера сингл Челзи да го уплатам.
2 коеф. е топ квота според мене за ваков меч.
Ем секако ќе се нервирам ако Челзи не тепа ем неделава им земав пари па мора нешто да се врати кај нив :icon_mrgr:

Челзи-Ливерпул 1 2коеф.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom