PIRATIC
diplomiran klozetar
Нема. Ама јас не се ни трудам да бидам дел од некоја класификација![]()
Хехехе до кај дојде светот ......... Ултра-Фемси во партија која се самонарекува десничарска/конзервативна/демо-христијанска...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема. Ама јас не се ни трудам да бидам дел од некоја класификација![]()
Прашај го коњот на Чичолина дали не му бил доброволен сексот со неаАко кучињата и свињите еволуираат доволно да имаат сопствена свест и говор и да кажат - да прифаќам... ич гајле нема да ми биде.
До тогаш, секс со животно е силување.
Се што подразбира доброволен секс - ич немам проблем со тоа.
Прашај го коњот на Чичолина дали не му бил доброволен сексот со неа
Каква е бе таа дискриминација??? Па немаш појма мојот мачор колку ме сака! Секогаш кога доаѓам од работа ме чека пред врата, секое утро прв ми вели мјау „добро утро„, се гушка со мене, се милува, трчка по мене и ми покажува љубов! Зошто не би можела да се мажам со него?
Ама, дека сте големи љубимци на педераната, МОРА (да не се усрамите) да подржувате секакви болни умови кои шетаат на овој свет... Дали се имаш запрашано колку е тоа неморално и гнасно брат и сестра, мајка и син, татко и ќерка, а може и семејна групна распаљотка да си вршат е уствари многу умоболно? Дај симни се на земја...
Опасни мажјаци кои љубат десанка на Пољат..... до кај дојде светот.Хехехе до кај дојде светот ......... Ултра-Фемси во партија која се самонарекува десничарска/конзервативна/демо-христијанска...![]()
Е де, премногу не е добро, а вие сте запнале на сите права да им давате... Народ мирно со камшик се држи, а не со баклава.Оh, it is you.
Доволна си ми кај абортусите.
Too much Natasha, is not good.
Наташке ти изјасни се, дал инцестоидните ембриони треба да живеат, ил да се ,,убијат,,?Е де, премногу не е добро, а вие сте запнале на сите права да им давате... Народ мирно со камшик се држи, а не со баклава.
И не ми даде благослов за мачорот мојАј ќе почекам тро, може до утре ќе промениш мислење, барем тебе тоа ти оди...
Само да се забранувало - за резон нема потреба. За објаснувања уште помалку.
Данке Дојчланд.
Зошто да се убие? Нели е плод на љубов? ПииисНаташке ти изјасни се, дал инцестоидните ембриони треба да живеат, ил да се ,,убијат,,?
Остај мачорот на страна, ако му е голем и ќеиф ти праи, убо за тебе шо да ти кажам.
Наташке ма, кој ќе го расте това ретардирано дете, коа ќе му ги сместите родителите у затвор?Зошто да се убие? Нели е плод на љубов? Пииис
Потоп му е мајката...
А ако се легализира инцест ти ќе им стоиш во спална и ќе делиш кондоми?Наташке ма, кој ќе го расте това ретардирано дете, коа ќе му ги сместите родителите у затвор?
Ти ли ќе го чуваш, Наташке мор?
Јок ма Натке, реков ја радикална сум, ја ќе ги натерам договор да потпишат, прв пат простено им е (абортус) втор пат во согласност со потпишаниот договор, него крц крц на мудата, неа сец сец на матката.А ако се легализира инцест ти ќе им стоиш во спална и ќе делиш кондоми?
Закон со закон кршишЈок ма Натке, реков ја радикална сум, ја ќе ги натерам договор да потпишат, прв пат простено им е (абортус) втор пат во согласност со потпишаниот договор, него крц крц на мудата, неа сец сец на матката.
Сакаш да се онадиш со брат ти? Убо, онади се, ич гајле не ми е, ама ради вас нема некој друг да страда.
Шо си посеале, тоа ќе си жнеат, може не е хумано, ама јас би ги сецнала и раат, знам дека нема да родат дефектно невино суштество.
Закон со закон кршишТ.е со еден даваш со друг земаш, па иди исто ко да не даваш. Оние против човечкото тело............Ако сака таа крц крц не и треба договор. Имаше едно детенце на идол од Прилепов така склепано, кое стана интернет шема поради малоумноста и малограѓанштината која сака сеири базирани на блага ретардација.
Неможе така! Ако им даваш право ќе им го дадеш до крај! Како може на педерите да им се даде право да посвојат дете, така и во инцест нека си имаат фамилија. Ако кај едните има тато и тато или мама и мама, кај овие ќе има мама и тато вујче, тато и мама тета, мама и тато дедо (комбинации еден куп)...Јок ма Натке, реков ја радикална сум, ја ќе ги натерам договор да потпишат, прв пат простено им е (абортус) втор пат во согласност со потпишаниот договор, него крц крц на мудата, неа сец сец на матката.
Сакаш да се онадиш со брат ти? Убо, онади се, ич гајле не ми е, ама ради вас нема некој друг да страда.
Шо си посеале, тоа ќе си жнеат, може не е хумано, ама јас би ги сецнала и раат, знам дека нема да родат дефектно невино суштество.
Неможе така! Ако им даваш право ќе им го дадеш до крај! Како може на педерите да им се даде право да посвојат дете, така и во инцест нека си имаат фамилија. Ако кај едните има тато и тато или мама и мама, кај овие ќе има мама и тато вујче, тато и мама тета, мама и тато дедо (комбинации еден куп)...
Не си фер, им даваш лижавче, ама им велиш неотпакувано треба да се лижи! Ебате белја...Дај биди полиберална, го можеш ти тоа...
Значи одиме со она слободен е да прави секој што сака, се додека не ја наруши слободата на другиот. Но некогаш давањето слобода излегува преку глава, колку чини, толку не чини. Дејствувај согласно со максимата која сакаш да стане општ закон ( шубо рекол Кант) ама кој да го слуша.Јок, убаво кажав. Они нека праат шо им душа сака, додека не повредуваат некој друг.
Во овој случај, ќе си го повредат евентуалното потомство.
Ич гајле не ми е за нив двајца, ама не можам да дозволам невино суштество да страда, во овој случај детето што би го родиле.