Хаха, добро де не се лути одма:smir:, под 90 евра не го давам, зошто Necrophilia погоре во форумов кажа дека цената му иде околу 70 евра плус картицата и дата кабелот = 90 евра...заинтересиран или само онака праша?Ако си заинтересиран кажи па ке ти пишам тел. за контак на приватна порака.Aбе избомбардира со катаљарда небитни податоци ко да не знаеме кој е моделов и ко да е уникат, а најбитното нешто не го пиша - цената. Не те бива за трговец.
Праќање понуди? Тендер да не е?
БРАВО БРАВО БРАВО ... искрени честитки за тебе... незнам кога ке сфатите дека цените во тмобиле и космофон се напунпани, конкретно за к810 ке кажам дај ми ти мене 220 евра јас ке ти го донесам нов со 12 месеца писмена гаранција... не е битно ова... само мое мислење и факт него ако го продадеш 200 јас ке ти дадам уште 200.... поззi...? Sto sakas da kazes?
Momentalno, samo telefonot da go kupis cini 16999 den sto bi reklo = 280 evra. Nesto drugo nejasno?
mal apdejt: u cosmofon samo telefonot cini ni pomalku ni poveke nego tacno 19.490 denari (pred 6-7 minuti) sto bi reklo zemi si kalkulatorce i presmetaj kolku e toa vo evra.
ми звучиш на ХансБРАВО БРАВО БРАВО ... искрени честитки за тебе... незнам кога ке сфатите дека цените во тмобиле и космофон се напунпани, конкретно за к810 ке кажам дај ми ти мене 220 евра јас ке ти го донесам нов со 12 месеца писмена гаранција... не е битно ова... само мое мислење и факт него ако го продадеш 200 јас ке ти дадам уште 200.... позз
ми звучиш на Ханс
Нокиа Н70 мјузик едишн, со година дена гаранција купена 26февруари со 512мб картичка за 7000 денари, телефонот сакав ко нов да го продавам ама сфатив дека побрзо ќе се даде ко половен.
Ок фала...ти ми се јави пред малку бе? ц.ц.ц...
бај д веј само нови Н73ки имам фулл пакување со 128мб е 265 со 2гб е 280 евра.