Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Сум го направил како писта,уште некој "авион" да ми слета...... :pos:

А у денот од сабајлето ми е ваков епски сварно се изненадив....просто ретко ми се дешава.

Spijam ne me zamaraj!

Suma samo ako ne mi go lajknes!! Ke ti se skaram!

Se vencale be I si pisuvaat "Te sakam" na wall, ko da ne se videle odaamna I ne mozat da si kazat irl I zatoa na wall mora... Ili lugjevo ko da ne znaat deka se u brak I se sakaat, pa da I'm pokazat sea...
What the...?

Драга, изгубив сенс за живот. Заборавив како е да излезам на кафе, заборавив како е да си го преседам дома цел ден или да се излежавам по пижами, заборавив што е тоа секс, се поради тоа што сум цел ебан ден на работа, и поради тоа што 4 недели одам секој ебан ден, без да имам барем еден ебан ден одмор.
Буквално излегувам во 7 саат сабајле, а се прибирам во 11 навечер, и кога ќе си дојдам си легнувам одма за утредента да станам во 6 сабајле и пак да одам на работа. Екрем Јеврич може да ми подзавиди. На сето ова капак ми е дека работам од крајот на август, а уште немам цела ебана плата земено и не сум осигурана, и дека на овој студ немам ни греење на работа, буквално се смрзнувам и се тресам по цел ден, се оболив за едни помочани 5 500 денари што уште ги немам ни земено!
И те молам кажи ми, дали е ова хумано?

:mad:

извини за офф, ама Дај отказ бе алооо :гомце: шо им стоиш уште. поарно без работа од колку да се земеш на душа, после проблеми цел живот за 5000ден .
најискрен совет. иако не те познавам. (y)

Кајг,
ме боли грлото.
И рацете. И нозете. И стомакот.
Не можам више :place:
0511-0810-2317-3359_Little_Girl_Home_Sick_in_Bed_clipart_image.jpg

Passed down to you...
Уште не можам да се соземам од смеење на постот на Doc Holliday во темата за машки ануси. Јеботе сине радозналост, понекад треба да прекакаш теми кои едноставно... не се за мужи.
Друго. ми расте ретардиран умник кој досеа ич не му текнало да никне. Боли мамата. Ровамицин и кафетин само за помирен сон. Друго чаре?
Трето. Неам ФБ. И топ ми е. Мислата ми е почиста.
So says Saladin.

ДК
значи каков клапчо сам... ставам си млекце у чашката да си се напијам рано сабајлешки... Се убаво, напуних си чашата, лајк а босс.
и наместо да затворам кутијата, јас си ја надигнах и допијах млекото од кутијата. И спуштам кутијата, гледам чашата пуна, а на мене млеко веќе не ми се пие...
И на крајо како у поговорката, Пени се не пени, пари сам давал за тебе и јас на нејќејне дрмнах си ја чашката со млеко на екс... Арно шо не се задавих

Млекаро Луки.

Кајганче!
Значи епик дебил онака:icon_lol:Многу се покварив деновиве мме.Прво идам неотрезнета на тест, па цел ден дома ме нема место да учам и спијам саботава до 12 место да станам во 8 и да фатам книга.Shame on me!
Ќе се казнам сама себе, колку и да звучи тоа мазохистички:icon_lol:Ако сама не си поставам граници, никој нема да го напраи тоа место мене.
Друго, чудни вибрации се мотаат задњиве денови.Единствениот заклучок што го вадам е дека инатот треба да се активира во full mode за некако да ги надминам дешавките.
Абе.. свашта.Се испревртено.

Абе кајгано седам и си мислам , ова што го предложија законов не ќе да е толку лош па зошто сите мрчат ?
Дојдов до заклучок дека сите тие се неромантични хејтери кој мрчат за предлог законот кој очигледно не го ни виделе а уште помалку го прочитале, ја мразат темата љубов.
Откако го прочитав законот и убаво го простудирав,дојдов до заклучок дека ДЕФИНИТИВНО ГО ПОДРЖУВАМ и го сменив мојот предходен став по ова прашање.
Зошто го подржувам, па нема веднаш да се плаќа данок ако не си оженет на 35,или омажена на 30 ( таман работа не сме диктатура ), најпрво државата ќе ти обезбеди сопружник, и тоа плоден ! Што значи законот обезбедува нови работни места.Ќе се бараат мажи со брзи сперматозоиди, обавезно со совладани лов и риболов, боречки и воени вештини итн,жени со добро развиен абдомен и со доволно простор во истиот,предиспозиции за доење,познавања од ботаника итн.широки кукови.
Сигурно ќе има и некој вработени од штаб,пример некоја даска рамна без цицки што не може да дои или партиски војник со ретка сперма,ама чим се во партија по дифолт нај веројатно се добри и способни луѓе па од таа страна следува мотото, нема да доиме ќе си посвоиме.
Е сега цаката, ако некој одбие помош во облик на сопружник,нај нормално и најморално би било да си плаќа данок кога веќе ја цеди државата со беќарлук “ девојаштво“ и неправење на деца.
На што се однесува мажи на 35 а жени на 30, иако некој сакаат да го иазвадат од контекст и да го претстават како дискриминадција,тоа си е сасвим нај нормално и се чуствува тука ( со рака ставена на срце ).Па луѓе затоа и Господ ја создаде Ева 5 години после Адам !! Еве јас за некоја година кога ќе аплицирам за да ми доделат сопруга/ невеста, неможам ни да замислам ( ма несакам ни да помислам ) да ми пуштат некоја моја врсничка, сакам младо месо бре!
Мрчатори ,хејтеришта размислете малку убаво прочитајте го законот, фрлајте пилулуите-куртоните.
Туку дај јас да сработам нешто, да не ми отиде денов така.

Д.
сабајлево убаво времево беше ама сега пак застуди.
ја додека се истегнам низ кревет, додека поручав надвор веќе стана камен.
сега баш пред 5 минути бев и ушите и носот ми смрзнаа (n) па и ја сум будала ако очекувам од сега дека убаво и топло би било времето.
сега се думам кој филм да го гледам попладнево, оти и онака немам некои други планови сега за сега.
инаку уште не сум оздравен како што треба. кивам, малку кашлам и носов ќе го искорнам :tapp:и башка температурава што ме малтретира веќе неколку дена

Последниве две години (2011 и 2012) не се свесни колку се грди и глупи.
Мислев 2011 ќе помине, ќе помине и грдото чувство и се останато, ама и 2012 беше иста таква, ако не и бетер.

Мислев 2011 ќе помине, ќе помине и грдото чувство и се останато, ама и 2012 беше иста таква, ако не и бетер.
Тоа е затоа што февруари имаше 29 дена. :icon_lol:

Ај, се е минливо. И не размишљај на годишен план, барем не со негативните спомени. Не вреди.

toa e zatoa sto uste si go cuvas cvetot, ako go pustis cvetot da cveta, ke prerasne vo nehomogeno sustestvo sto znae da uziva vo zivotot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom