Пазарете се тука!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Некрофилија,да те прашам нешто.

Можиш да ми предложиш некој телефон до кај 5000илјади да е?

И да не знајш случајно на пост пејд до колку броја/мобилни можиш да земиш?
од Битола си :D

би те замолил да бидеш малце појасна, дали телефонот до 5000 денари ќе е на пост пејд/при пејд, дали мора да е од германос/т-мобиле/космофон/вип, ако е од др мобилара или сл. дали за таа цена на ново или на старо итн...

а за тоа колку броеви на пост пејд можеш да земеш, како физичко лице до 4 броеви на твоето име, како фирма - до 4 броеви на 1 вработен, значи ако фирмата ти има 4 вработени до 16 броеви, воедно и колку пост пејд броја си земала толку и телефони можеш да земеш.

Како и да е јас не им ги следам многу новиве тарифни модели на операториве, да така можно е да имаат и некои други кругови каде како физичко лице можеш да земеш и повеќе броеви мислам. Сепак, на 2 години истекување од договорот можеш да го продолжиш пак за две години и да земеш друг мобилен на пост пејд - ако тоа ти е целта. :)

а во врска со цените, кажи ми од каде и дали во пост пејд ке ги земаш и ке ти кажам до 80 евра што е најисплатливо да земеш. :helou:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Шиткам HP iPAQ 6915, со GPS и WiFI, за само 99 евра.
ииии, за 70 ако го дадеш одма го земам... што ти е 99 евра (изгор) а само тач скрин има, вм 5ка, вифи, мем. картичка од 1гига а подржуе до 4 и гпс... башка ги немаш мапите за гпс... :(

и пред се на хјули пакард, алооо :) па кинески телефони по 150 евра ги продаваат, за кои некогаш ке сонуваат со тие функции. :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
море доаѓај одма ти давам кеш за 99 богами би го земал :vozbud:
мистичен шо ти текнало или се зезаш со кајганџииве ?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
море доаѓај одма ти давам кеш за 99 богами би го земал :vozbud:
мистичен шо ти текнало или се зезаш со кајганџииве ?
еее што ти е, јас прв бев заинтересиран. Сега не дигај цена...

башка јас и Даре (мистичен) секогаш си наоѓаме заеднички јазик, не ни руши пазар сега тука...

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
aaa неможе ја му пратив и приватна порака башка и поише давам од тебе
мистичеееееееен !!!

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ок, ок... ајде доста го флодираме форумов. Јас уште кога го прочитав постот знаев дека мистичен ни прави ремет оти со месеци го продава хапето и тоа за навистина нереална (ниска) цена според тие функции :) ама сепак никако да се најде некој заинтересиран, па затоа и виде дали ке се јават пациенти на 99 евра... ама ние претеравме. :)

се прашувам реално, мистичен има вложено преку 300 евра во тоа хапе, еве да отиде и со 50 и кусур евра во минус значи да го продава за 250, дали ке има некој заинтересирано?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
знам и ја викам или не ребра или му го пукнал екранот :pos2:
дај нека пише мистичен не е фер вака

а за 250 може да најде некој ама тешко незнам покет пц е специфично за продавање

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
:pos: и јас си помислив, да не му го пукнал екранот па сега го продава за џабе... ама ако му го пукнал екранот ќе очекував прво на мсн муабет... знам дека не е луд да го продава туку така... колку мерак му има удрено кога го купи :)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Чекај како прво ти не ме сфати шо прашвам.
Знам,дека не можи да земиш така 100 телефони,ама прашвав за на пример 4 телефони со 4 броја РАЗЛИЧНИ не исти бре! Не сум до толку проста.Или можи ти си отпојке паметен.Нема врска.Друго ми беше прашањето и не беше наменето до тебе.ЈБГ!
Па прашањето беше колку мобилни можеш да земеш на еден број (пост пејд) и ти одговорив дека колку броја толку мобилни можеш да земеш. Тоа и праша.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Абе, не ми се стиснала двојката на тастатурата, треба да дојде пред тие 99 :)

Night Crawler

Fear of the dark
Член од
26 јануари 2007
Мислења
187
Поени од реакции
5
Колку пари е нокиа Н91 да се купи на старо????Писувајте одма дека има шанси да земам таков мобилен

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
нормална вредност е околу 120 евра, се зависи од состојбата ако би била перфектно сочувана и фул пакување вреди и 150 да се даде.

Kajgana Shop

На врв Bottom