Ноќни птици...

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.734
Поени од реакции
14.855
Ај сите што се будни, зошто дремете на Кајгана? Јас лично онаа недела бев трета смена и сега никако да се ставам во ред

Јас си легнувам касно, станувам рано... е сега е 3.. у 7 и пол ќе сам станан... Не сам ноќна птица, дено не ми стига за сите обврски.

Легнувам во 3, станувам во 5, легнувам во 7, станувам во 3 попладне... Чаре, лек, навика???

Не пијам кафе одаааамна. Бев трета смена до пред 3-4 дена, ваљда е променет биоритам

Ии темава е ко за мене:pos:чим неам некоја обавеза утре дента,зш да не седим,до кај,6,7сабајле:D.

Станувам во 12:00. На школо од 13:00, дома до 20:00 најкасно доколку имам 7 часа. Вечерам, некој филм ваму-таму, минутка-две со некоја книга па пак на компјутер и поминало времето. Некогаш 03:00, некогаш 05:00 и ајде пак во кревет.

280 strani a forumot e neverojatno interesen vo 3 fuckin a.m.
zatoa.

Јас си легнувам касно, станувам рано... е сега е 3.. у 7 и пол ќе сам станан... Не сам ноќна птица, дено не ми стига за сите обврски.

Како можеш со 4 саати спиење да опстанеш? јас све под 7 саата, (8) уствари ми е премалце...како утепан сум после цел ден.

Како можеш со 4 саати спиење да опстанеш? јас све под 7 саата, (8) уствари ми е премалце...како утепан сум после цел ден.
Последните 2 недели сам така. Навикнах се.. Повеќе вода пијам само, и возам точок за адреналин...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom