- Член од
- 29 јануари 2012
- Мислења
- 2.172
- Поени од реакции
- 3.719
Ај здраво лека ноќ ~ поздрави го Алах од менеАјде Аллаху-Акбар и јас ојдов на нанкање .............
Ај здраво лека ноќ ~ поздрави го Алах од менеАјде Аллаху-Акбар и јас ојдов на нанкање .............
Знам де,уживај друже.Не сум помешал ништо.May the peace be with youАма чекај не го реков јас тоа, туку членот Вертер ........... он го кажа тоа кафени, црни, мешани... него му се обрати со Хитлер ...... не мене ........... нешто си помешал !
Исто и ти !Ај здраво лека ноќ ~ поздрави го Алах од мене
Се надевам дека си искрен.Претпоставувам со тоа што пишав една позитивна работа за Исламот,кај тебе се вклучи одбранбениот механизам и инстантно доби нагон да ме сврсташ во групата на Муслимани и веднаш да ме потцениш и навредиш.Искрено и тоа не е во ред,ма да и јас понекогаш правам така,за жал.Но самите Муслимани си се виновни зошто луѓето реагираат така на нив,но сепак не е за оправдување.Се извинувам за тој пост кај што ги омаловажив расите,признавам навистина избрзав малце и во афект беше(и стварно го мислам ова),но неможам од Муслимани вакви работи да трпам.
Искрен сум,и далеку сум од расист,но ме нервира кога некој ми ја омаловажува расата,а тоа го прават сите Муслимани на форумов,ако сум те сврзал со Муслимани и тоа било во афект едноставно така функционира тоа кај мене,но како што кажа тоа што секојдневно што го гледаме од Муслиманите е последица за генерално лошто мислење за нив ете и ти призна дека ти се случило,сепак јас неможам да им простам по се што претрга овој народ од нив.Се надевам дека си искрен.Претпоставувам со тоа што пишав една позитивна работа за Исламот,кај тебе се вклучи одбранбениот механизам и инстантно доби нагон да ме сврсташ во групата на Муслимани и веднаш да ме потцениш и навредиш.Искрено и тоа не е во ред,ма да и јас понекогаш правам така,за жал.Но самите Муслимани си се виновни зошто луѓето реагираат така на нив,но сепак не е за оправдување.
Treba da se ima na um deka ne se site muslimani kjeleshi i ne se site risjai arni.Се надевам дека си искрен.Претпоставувам со тоа што пишав една позитивна работа за Исламот,кај тебе се вклучи одбранбениот механизам и инстантно доби нагон да ме сврсташ во групата на Муслимани и веднаш да ме потцениш и навредиш.Искрено и тоа не е во ред,ма да и јас понекогаш правам така,за жал.Но самите Муслимани си се виновни зошто луѓето реагираат така на нив,но сепак не е за оправдување.
Batali toa. narod ko narod, i dobri i losi. Politkata e taa sto gi ebava site donsi. i gresnoto tolkuvanje na religijata t.e slovoto.Искрен сум,и далеку сум од расист,но ме нервира кога некој ми ја омаловажува расата,а тоа го прават сите Муслимани на форумов,ако сум те сврзал со Муслимани и тоа било во афект едноставно така функционира тоа кај мене,но како што кажа тоа што секојдневно што го гледаме од Муслиманите е последица за генерално лошто мислење за нив ете и ти призна дека ти се случило,сепак јас неможам да им простам по се што претрга овој народ од нив.
Си имале и они филозофија и си биле напредни за времето но ете сега се отидени у курац.Ние Европјаните сме чист народ,бел не сме некој срања црни,кафеави темелите на модерниот свет се удрени во Европа,центар на културата,на филозофијата,а тој проклет Арапски свет што има освен нинџи забулени,самоубици и верски фанатици?
Незнам како може некој да ја споредува Европа и нејзината напредност во однос на сите други...
Епа до негде тоа и ми е муабетот,но сепак никогаш не биле од Европа по напредни.Си имале и они филозофија и си биле напредни за времето но ете сега се отидени у курац.
Да,Принц е супер.И јас мислев дека е кретенчина невидена,но кога пиша дека ќе оди на протести со муџахедините пред 6 месеци,јас го сменив мислењето за него со брзината на светлината и почнав многу да го ценам.Treba da se ima na um deka ne se site muslimani kjeleshi i ne se site risjai arni.
Eno go Princ, go znam, odlicen decko. A zamisli, musliman da ti bil.
Pythagoras, Euclid, Archimedes, Eratosthenes, Diocles.......Све муслимани ц, ц, ц, цAngliskiot istoricar Veliz vo svojata kniga za istorijta pisuva "Se sto imame deneska od podracjeto na matematikata poteknuva od muslimanite"
Да не ги споменуваме еврејските научници. Да не се изнервираш поеќе... И уште допринесуваат, замисли. А муслиманите некако... застанаа. Штета...
Има и црцни евреи, црни муслимани, црнци православни, црнци католици, црнци будисти, црни иџијанци...ама нема црни заратистријанци....Да не ги споменуваме еврејските научници. Да не се изнервираш поеќе... И уште допринесуваат, замисли. А муслиманите некако... застанаа. Штета...