Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Имам Сони xperia P,од телефонот сум задоволен,екранот е 4 инчи,има whitme magic tehnology,значи и на сонце екранот е светол,камерата е добра(8МР),едино ноќните слики не се нешто најдобри,видеото е супер 1080p,меморијата е 13 гига,без можност за мемориска,ама мислам дека ќе ти биде доволна,така да земај го Xperia P ич не му ја мисли.п.с.-најверојатно до март ќе има официјален апдејт на Jelly Bean за P-то:)

Тогаш би ја одиграл таа опција, преку вип во М тарифа- 15.500, со 300 мкд месечно на 24 рати.
Но доколку има некој друг предлог нека пише додека не сум го купил ( додека соберам уште 2-3 илјади)

Тогаш би ја одиграл таа опција, преку вип во М тарифа- 15.500, со 300 мкд месечно на 24 рати.
Но доколку има некој друг предлог нека пише додека не сум го купил ( додека соберам уште 2-3 илјади)
Исто така заборавив да ти напоменам дека батеријата не е нешто нај нај,само 1305mAH,што за еден смартфон е малце,и батеријата неможе да се вади,слично како кај iPhone,задниот дел од телефонот е направен од алуминиум..

Би сакал да слушнам ваши предлози во врска со добар мобилен со андроид оперативен систем.
Ги разгледував Sony xperia P, Sony xperia U, HTC Desire X па би сакал да ми дадите совет иако не се баш исти со цените. ( доколку имаат голема разлика во перформансите би земал и поскап, но доколку ги задоволуваат барањата што ќе ги напишам подолу да земам поефтин)

Важно ми е мобилниот да поседува голема интерна меморија, екран од 3,5 - 4" екран, квалитетна камера со блиц и видео 720p или 1080p.

Можете да ми предложите и други квалитетни телефони до цена од 15.000 мкд на пост-пејд.
Другар јас имав Сони У... телефонот е мал добар има брз процесор, не загрева многу, камерата му е подобра од просечните пет мп камери, само шо има мала меморија достапна за корисникот а нема можност да се прошири. Е сега имав еден проблем со телефонот заради кој и го продадов, имено имаше некој проблем со микрофонот и го дисторзираше звукот и нишо не се разбираше шо се зборува исто ко да ти паднала мрежа а уствари до микрофонот беше... само тоа беше проблем, а да и ако си употребувал телефон со поголем екран сигурно 3.5 инчи екранот ќе ти биде мал :)

iPhone 4s, андроид е за лузери

Исто така заборавив да ти напоменам дека батеријата не е нешто нај нај,само 1305mAH,што за еден смартфон е малце,и батеријата неможе да се вади,слично како кај iPhone,задниот дел од телефонот е направен од алуминиум..
Кога би бирал сега повторно помеѓу xperia P и некој модел на HTC со иста цена, дали би го земал xperia -та или би земал нешто ново. Имаш веќе искуство со овој, ме интересира додека не сум земал и да направам грешка, а и важно ми е траењето на батеријата зошто работам доста на мобилниот.

Кога би бирал сега повторно помеѓу xperia P и некој модел на HTC со иста цена, дали би го земал xperia -та или би земал нешто ново. Имаш веќе искуство со овој, ме интересира додека не сум земал и да направам грешка, а и важно ми е траењето на батеријата зошто работам доста на мобилниот.
Би го земал Сонито пак,меѓутоа ако доста работиш на телефонот тогаш не го земај,5 часа сурфање на нет со фул батерија е малце,со апдејтот на ICS малце се подобри батеријата меѓутоа е подпросечна

Ми нудат еден ваков за 2.5 илјадарки, беше добро сочуван, шо викаш да го зеам ?

Јас го зедов во замена за мобилен шо вреди 2500, кастом ром FloyoBread 0.30, 2.2.9, лета:D

Би сакал да слушнам ваши предлози во врска со добар мобилен со андроид оперативен систем.
Ги разгледував Sony xperia P, Sony xperia U, HTC Desire X па би сакал да ми дадите совет иако не се баш исти со цените. ( доколку имаат голема разлика во перформансите би земал и поскап, но доколку ги задоволуваат барањата што ќе ги напишам подолу да земам поефтин)

Важно ми е мобилниот да поседува голема интерна меморија, екран од 3,5 - 4" екран, квалитетна камера со блиц и видео 720p или 1080p.

Можете да ми предложите и други квалитетни телефони до цена од 15.000 мкд на пост-пејд.
17 000 denari imas htc one V jas iam ist takov i prezadovolen sum imas i blic,snimas na 720p,baterija drzi 2-3 dena ako ne go rabotis mnogu,ali ako si non-stop normalno kako i site drugi smartfoni nekolku casa...512 ram 1 ghz 4.0.1 ICS.baterijata isto kako iphone ne se vadi,aluminium ti e pozadi,abe koska.

Некој ако има што е запознает со овој телефон http://www.phonegg.com/Alcatel/OT-995/Alcatel-OT-995.html нека пише искуства. Во цената е многу понизок од тие погоре што ги пишував, но има солидни перформанси и ова.
Мислења за него?

Некој ако има што е запознает со овој телефон http://www.phonegg.com/Alcatel/OT-995/Alcatel-OT-995.html нека пише искуства. Во цената е многу понизок од тие погоре што ги пишував, но има солидни перформанси и ова.
Мислења за него?
Единствен проблем кој не се јавува кај сите телефони е проблемот со wi-fi колку што имам слушнато,иначе телефонот е супер за тие пари,меѓутоа е многу тешко да го најдеш кај некој од нашиве оператори,во вип мислам и дека веќе го тргнаа од понудата,едниствено во приватни мобилари да прашаш

iPhone 4s, андроид е за лузери

10%20cool%20story%20bro.jpg

--- надополнето: 9 ноември 2012 во 10:01 ---
17 000 denari imas htc one V jas iam ist takov i prezadovolen sum imas i blic,snimas na 720p,baterija drzi 2-3 dena ako ne go rabotis mnogu,ali ako si non-stop normalno kako i site drugi smartfoni nekolku casa...512 ram 1 ghz 4.0.1 ICS.baterijata isto kako iphone ne se vadi,aluminium ti e pozadi,abe koska.
Не се споредува One V со Sony P ни од далеку, и плус да дадеш 17.000 за One V треба да си луд или ептен да те стрижнат.

Brate zemi si Sony Ericsson arc s vo VIP ti e 11500 na pretplata so dogovor na dve godini mesecna pretplata 500 denari plus dobivas neogranicen net besplatno a telefonot e strasen jas go imam dva meseci 8mp kamera 1.2 procesor 4.2 inci ekran 8 giga memorija ima se duri I poveke od sto treba ;-).:

Сега го разгледував на gsmarena, солидно изгледа ми ги задоволува барањата само интерната меморија ме плаши 1 GB (320 MB user-available) зошто претходно имав еден модел од алкател- от 991 мислам беше и ми се преполнуваше интерната меморија и немаше можност да се префрлат апликациите во екстерната ( во картичката) со што бев ограничен да симнувам некои апликации од playstore. Ако го нема овој тој проблем би го земал, само дали го има сеуште во VIP, да не им е застарен модел. И ако го имаат ме интересира на M тарифа (300 денари месечно) колку е во таа тарифа цената на телефонот.

Neznam koja mu e cenata za na 300 denari pretplata a mislam deka go ima uste vo VIP edno drugarce skoro prasuvase za nego oti saka da go obnovuva dogovorot so VIP I saka I on da go zeme istiot otidi vo VIP prasaj ke ti go uklucat ke go razgledas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom