Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Следбениците што се лечат, Иван само се отвара на добри прашања, како она за хомосексуалноста, а за друго блада.
Ама да му е алал сигурно зема натпросечна македонска плата, кога има следбеници

Брат, проста математика....петорица во ден по 200 денари илјадар4е (да, со 4ка)....а сигурен сум дека се и повеќе луѓе во ден и повеќе пари му оставаат, зошто ги исцелувал.

ZNXcNQciXC0
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 22:05 ---

Овој тереба во затвор да го пикнат! Дава лажна надеж на луѓе и за тоа им зема луди пари. Па уште и лечел леукемија, рак, сида и што уште не. Напишал и книга :tapp: Само прдекана за овој (y)

Значи кај човекот не е болен стомакот, болна е психата. Не е болна психата туку е болна мислата. :гомце:

До ден денес не можам да заборавам (мислам имам пишувано за ова на форумов) исто на овие рогативе телевизии кога имаше еден друг исцелител емисија, ама тој не работеше со енергијата на сивиот череп како батево, туку со некои плочки метални кои ги купуваш, и после се ставале на болното место и така 10 саата да седиш и ќе те излечат :pos:
Ја гледаме емисијава со моиве, се јавуваат луѓе, ги лаже по телефон и се јавува едно чиче изнервирано, ни А ни Б и почнува со rant-от : „Мамицата јас на тебе и на тие плочки твои, демек плуќа ќе ми лечеше со тие, седам јас така 10 саата тие на мене кога ми искочи една алергија еве на кожно 3 месеца не можат да ме оправат!!!!“

И нормално, го исклучија од програма чичето и овој си продужи како никој да не се јавил:pos:

До ден денес не можам да заборавам (мислам имам пишувано за ова на форумов) исто на овие рогативе телевизии кога имаше еден друг исцелител емисија, ама тој не работеше со енергијата на сивиот череп како батево, туку со некои плочки метални кои ги купуваш, и после се ставале на болното место и така 10 саата да седиш и ќе те излечат :pos:
Ја гледаме емисијава со моиве, се јавуваат луѓе, ги лаже по телефон и се јавува едно чиче изнервирано, ни А ни Б и почнува со rant-от : „Мамицата јас на тебе и на тие плочки твои, демек плуќа ќе ми лечеше со тие, седам јас така 10 саата тие на мене кога ми искочи една алергија еве на кожно 3 месеца не можат да ме оправат!!!!“

И нормално, го исклучија од програма чичето и овој си продужи како никој да не се јавил:pos:
alergijata mu e od cernobil , neka se javi kaj ovoj ke mu izleci toa smesta:pos:

alergijata mu e od cernobil , neka se javi kaj ovoj ke mu izleci toa smesta:pos:

Другар знам дека народов кога има мака и за сламка се фаќа, не ги кривам, во психата на човекот е да бараш спас по секоја цена, опстанок, ама и разнишаната доверба во нашево здравство исто така си го прави своето, па ваквиве кловнови си наоѓаат 5 минути слава.

Али и Сабина ми ја нема одамна, и таа знаеше по некој совет да даде настрана тоа што гледаше. На таа па и се јавува еднаш човек и и вика немам среќа во социјалниот живот, не можам да стекнам пријатели, за девојка да не правам муабет и пази муабетов како идеше:

- Гледам дека има дрво кај тебе во двор, кајсија, има магија на неа и ти влијае, сечи ја!
- Ама немам кајсија јас!
- Па на комшијата кајсијата исечи ја несреќа ти носи
- Немам комшија во зграда сум!
- Најди некоја кајсија и исечи ја таа е таа маѓепсаната!!!!!!

:facepalm:

Забегав малце не е тоа темата ама ваквиве емисии порано ми беа шема за следење, Сабина, Глорија со теглите и марамата, штета што само Иван остана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom