D
dystopian
Гостин
Сусаро, пред малку купив зипо наместо нови патики ради твојот пост... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сусаро, пред малку купив зипо наместо нови патики ради твојот пост...![]()
А сликица од гугл од моделот да ти пратам место да се мачам да сликам, па да земам усб кабел, па поврзување со компјутер, па аплоадирање на интернет и тако даље и тако даље.Од повеќе страни ќе ми го сликаш нарочито дното. После тоа ќе го извадиш од тоа металната опаковка и ќе ми го сликаш долниот дел особено штрафот да го видам и ќе го потегнеш тоа сунгерчето да видам која дебелина е и натписот на самиот упаљач. Пикс ор диднт хепен.
А сликица од гугл од моделот да ти пратам место да се мачам да сликам, па да земам усб кабел, па поврзување со компјутер, па аплоадирање на интернет и тако даље и тако даље.
![]()
Баш ќе го наполнам апаратот, па давај проценка дали ме заебале или не...Дур не го видам штрафот сунѓерчето серијата на дното ти немаш зипо.
Не е тешко , ајде .. слики .. еве од моето зипо за 50 ден купено (многу слично со тоа на сликата)А сликица од гугл од моделот да ти пратам место да се мачам да сликам, па да земам усб кабел, па поврзување со компјутер, па аплоадирање на интернет и тако даље и тако даље.
![]()
Дебелината е 1цм, од едната страна пишува for best results use ZIPPO flints and fluid, под тоа ZIPPOMFG CO. BRADFORD PA, под тоа K VII, и најдоле made in ZIPPO ® U.S.AПо натписот и по големината на штрафот делува ок. Друго ме чуди. Ако е оригинал тогаш по натписот треба да е произведен во ноември 1991 ва година што значи дека ти си купил 21 години старо зипо. Не е невозможно, ама малце ми е чудно. Дали текстот на самиот упаљач а не на опаковката е напишан од страна односно од лево кон десно а не како кај Манга од горе до доле односно вертикално. Пиши што читаш. Обично на едната страна треба да пишува For better results use ZIPPO flints and fluid i Manufactured by Zippo бла, бла, бла, А од другата Keep away... Lighter does not self extinguish... Види дали сунѓерчето ти е подебело отколку тоа кај Манга на втората негова слика. Ако имаш ленир дома измери му ја дебелината треба да му е точно еден сантим. Ако ти е ново купено треба да пишува Lift to fill на сунѓерчето. Ако ги има овие работи треба да е оригинал или стварно ептен добар фалсификат.
Дебелината е 1цм, од едната страна пишува for best results use ZIPPO flints and fluid, под тоа ZIPPOMFG CO. BRADFORD PA, под тоа K VII, и најдоле made in ZIPPO ® U.S.A
Од другата страна Keep away from children after filling wipe lighter and hands after filling и lighter does not self extinguish close lid to put it out.
Бајаги е стар, го земав во ваква паковка...
Чува ли мајка ти постер од Џемс Дин по дома?Мене зипото ми е поклон од мајка ми откога го проголта фактот дека пушам, ми го подари со одприлика овие зборови-Ако веќе пушиш, повели зипо па барем пали со стил.