ејјјј ми нудеа краден сониериксон од Б`лгарија, за 10 евра не се испазаривме, јас му нудев 170 он вика двесте, јас му понудив 180 он вика 190, јас му викам па краден ти е бе стоко, он ми вика - купи го бе поефтино ако мојш, а мене само да му го мењам имеи-то ке ме кошта преку 10 минути работа, него ако се врати тоа б`лгарот ќе ти пишам.:helou:Купувам SonyEriccson P990, давам ~210 евра
Штета, задоцни неколку дена, Acid го шитна за 200 евра а беше ко нов, без гребнатинка, фул пак и со гаранција од уште 8 ипол месеци од Т Мобиле.Купувам SonyEriccson P990, давам ~210 евра
ja згреши темата или јас не сум доволно информиран?
сето тоа што го бараш можам да ти го испорачам во рок од 4 часа, само што гаранцијата е 12 месеци, нема гребаници, фул пакување е ама кутијата ја нема и џоистикот во вистинска смисла работи како нов, ако ме сфати што сакам да ти кажам - нов к800 ти е 230 евра.Вечер најверојатно ќе останам без телефон така да
Купувам SonyEricsson K800 половен.
Условите се:
- да има барем 2-3 месеци писмена гаранција
- да нема никакви гребаници
- џојстикот сеуште да функционира како нов
- ФУЛ ПАКОВАЊЕ (полнач, кабел и слушалки обавезно)
Па за 200 ми го најдоа нов вака со никакво барање, што ми понудија. Иначе ќе го побарам за уште поефтино да видам ако можам.сето тоа што го бараш можам да ти го испорачам во рок од 4 часа, само што гаранцијата е 12 месеци, нема гребаници, фул пакување е ама кутијата ја нема и џоистикот во вистинска смисла работи како нов, ако ме сфати што сакам да ти кажам - нов к800 ти е 230 евра.
п.с. а и да најдеш изгребан некаде за 25 евра - орг маска ќе му стаиш ќе биде ко нов.
Давај ајде парите, како што го опишуваш, таков го имам.Дали може некој да ми најде NOKIA 6680 за 100 евра со фул паковање слушалки,полнач и да не е постар о д1 година.