W
Werther
Гостин
Пробав еднаш,2 недели максимум неможев да издржам,се потев,јадев по 5 пати дневно и се реков не е ова прав момент.![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Реков дека 8 месеци до сега непушам.Мотивацјата е индивидуална. Муабетот ми беше дека имате потреба од повисоко ниво на самоконтрола и самодисциплина, тоа ќе ви помогне да ги откажете цигарите. Не цмиздрењето по форуми.
Извини какви се тие никорет мастики и каде можам да ги најдам и за колку пари ?за оставање цигари треба 3 работи:
1. воља
2. желба
3. воља
сериозно, не постои универзален начин. јас ги оставив со 1, 2, 3. и со никорет мастики, пошто кога ми се „празнеше“ организмот од никотин - кризирав како наркоман. никотионот од мастиките ми помогна топ. првата недела по 9-10 мастики на ден, потоа помалку и помалку. на третата недела сфатив дека веќе не ми требаат ни мастики.
исто така навечер имав поголеми кризи отколку дење.
не сум запалил цигара од септември 2010 - после 25 години пушење по околу кутија на ден.
за 4 месеци качив 14 кила. две години покасно - последните 5 стојат, мме.
добро, не сум баш најмлад...
Бидејќи никаде не можев да прочитам step by step совети за откажување од цигари кога јас сакав да ги откажам еве сега ќе се потрудам да напишам од свое искуство кое мене ми помага да се справам со кризите.. ама искрено треба човек да е решен дека сака и мора да ги откаже инаку при прво или второ кризирање лесно ќе потпаднете и ќе се чуствувате уште полошо..Извини какви се тие никорет мастики и каде можам да ги најдам и за колку пари ?
nicorette има во зегин 300 денари се 30 мастики мислам. има и од 2 и од 4 милиграми.Извини какви се тие никорет мастики и каде можам да ги најдам и за колку пари ?
Не ме сваќај лично ама слаб каректер де доведе до то ... Ако стварно сакаш да одкажиш ке одкажиш. Како што можиш да запалиш цигара така ке можиш и да не запалиш ... Пробај биди тврдокорен ... Помага ! чекам резултат ! поззПробав еднаш,2 недели максимум неможев да издржам,се потев,јадев по 5 пати дневно и се реков не е ова прав момент.![]()
А тешко дека би пробал,тешко фала ти што ме советуваш ама ич да не ме чекаш ќе зајдеш.Не ме сваќај лично ама слаб каректер де доведе до то ... Ако стварно сакаш да одкажиш ке одкажиш. Како што можиш да запалиш цигара така ке можиш и да не запалиш ... Пробај биди тврдокорен ... Помага ! чекам резултат ! позз
Хаха добро ко така ... јебигаА тешко дека би пробал,тешко фала ти што ме советуваш ама ич да не ме чекаш ќе зајдеш.![]()