Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
TWENTE - LEVANTE 3+
METALIST - ROSENBORG 3+
BASEL - VIDEOTON 3+
MOLDE - STEAUA 3+
AIK - PSV 3+
LEVERKUSEN - RAPID WIEN 3+

За денешниве утакмици од ЛЕ би препорачал да не се замарате многу со анализи, статистики, на кого колку бода му требаат итн. само може да ве заболи глава и на крај да дојдете до погрешен заклучок т.е. тип. :) Уште помалку не се замарајте со големи влогови. Кога самите тимови не ја фермаат ЛЕ како натпреварување и играат со втор и трет состав, зашто јас да имам сериозен пристап кон нив и да ги типувам. :D Пишете си најопуштен тикет на 100-200 ден. максимум уплата и не се замарајте. ;) Толку од мене за денес, одам на одмор од кладење во наредниве 2-3 дена се до викенд.

Не се силете толку со Анжи, да не трчате на поправно уште во 7 сато.

ОН:

Fenerbahce - 1
Plzen - 1
Leverkuzen 1&3+
Bolivar - 1

@ 5.2

Аnzhi- 1-1 3+
Club Brugge- gg3+
Napoli- gg3+
Twente- gg3+
Sporting- gg3+
Lazio- 1-1 3+
Koef. 395.5 vo Kopacka...ke igram na sitno kolku za zanimacija.

Како се прави акаунт на моцарт ,бет365 ... и како е процедурата ,дали кога ке се рагистираш имаш пари за почеток или...
Иначе денес од мене Сошо - Евиан -1X @ 1.38 1000% , за похрабрите 1 ,квота 2.55 :)
Челзи -1 ,100000 % .веќе 4 натпревари во низа не знаат за победа во регуларен дел вклучувајќи го и Лига купот ,
Тромзо 3+ ... и Јувентус 1... Јас би играл вака денес .
Сошо -1Х или 1,Челзи -1,Тромзо -3+ и Јувентус 1

Сошо 2:1(y)
Челзи 3:2(y)
Тромзо 5:1(y)
Јувентус 4:0 (y)
Вчера добар, за денеска пишајте Наполи и Лацио 1...
Едит:никој не ми одговори вчера на прашањето во врска со креирање на акунт било на моцарт,бет365 ако е запознаен некој нека прати упатсва во ПП.;) Поз .

+ за похрабрите Партизан Т1 2+,3.60 коеф.

ЦСКА Москва - Барселона >143.5 (Sport Life) @ 1.90 Ова ви е подарок..

Двете екипи имаат висок просек на поени за Евролига и ќе играат како да е финале.. Непоразени се во истата група Д. Натпревар за прво место во група.

АVG:

CSKA Moscow 78.ppg
Barcelona Regal 74.ppg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom