2 siemensi за 3000 денари?:pos2:Siemens SL65-3000den.
:pos2::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: ју маст би крејзиSiemens SL65-3000den.
Samsung E810-3000den.
Вака, иако не те познавам - ќе направиме еден пријателски муабет:Dobro ne se zakaniv ako ne gi zemete telefonite,kupeni se novi i koristeni se od eden covek ne se od mobilara kupuvani pa preprodavani mn pati.
Не биди смешен. Која е разликата??? Убаво ти кажа Некро. Првиот газда може да го истреска, 500 пати да му падне. Друга варијанта ако телефонот има сопственици како мене, Мистичен..... Веруј ми ни најмала точка нема да има. До толку сме пицајзли што и најмала гребнатинка ни смета. Ако купувам телефон на старо гледам да нема ниедна точка на него. Сопственици нека биле и 10 и 50 мене не ми смета. Гледам дали е сочуван или не.Ima mn golema vrska dali telefonot go zemas od prv ili 10ti gazda,barem jas koga kupuvam ima nekoe vlijanie toa i ne samo za mobilni telefoni,opsto za se me interesira dali e od prv gazda i znam deka sekogo toa go interesira,ama aj nema vrska toa.Telefonite mi se od damna i mi stojat taka doma zatoa resiv da gi dadam.Ako mi se dopaga telefonot na izgled zosto da ne go zemam?Jas imam Nokia N80,na izgled mi se dopagase Motorola V3i i go kupiv onaka samo poradi izgledot iako ima katastrofa funkcii,sega gi koristam 2ta.
Pa ako si prv gazda ke go pisuva tvoeto ime na garancijata,mislam deka ne e mn komplicirano.Ti garantiram deka dokolku telefonot go imale 10-50 dusi nema da bide kako nov,poubavo receno ke bide najistreskan a posle za da ti go prodadat na tebe ke smenat edna maska od 1000-2000 den i ti posle baraj cel den tocki na nego.Edno e da go koristel telefonot eden ili dvajca a drugo e da ne se znae koj gazda si mu.Не биди смешен. Која е разликата??? Убаво ти кажа Некро. Првиот газда може да го истреска, 500 пати да му падне. Друга варијанта ако телефонот има сопственици како мене, Мистичен..... Веруј ми ни најмала точка нема да има. До толку сме пицајзли што и најмала гребнатинка ни смета. Ако купувам телефон на старо гледам да нема ниедна точка на него. Сопственици нека биле и 10 и 50 мене не ми смета. Гледам дали е сочуван или не.
И уште нешто. Ако јас ти го продадам мојот телефон од кај ќе знаеш колку газди се смениле???
И што има тоа пак врска?Pa ako si prv gazda ke go pisuva tvoeto ime na garancijata,mislam deka ne e mn komplicirano.Ti garantiram deka dokolku telefonot go imale 10-50 dusi nema da bide kako nov,poubavo receno ke bide najistreskan a posle za da ti go prodadat na tebe ke smenat edna maska od 1000-2000 den i ti posle baraj cel den tocki na nego.Edno e da go koristel telefonot eden ili dvajca a drugo e da ne se znae koj gazda si mu.
Neznam samo koj zvuci posmesno.A ne li e poveke od sigurno deka od 50 gazdi sto go koristele telefonot ke se najde nekoj kako sto go pretstavi ti prviot gazda?I jas imam takvi drugari sto telefonite gi koristat samo za toa sto se i ne im e bitno dali ke im padnat ili dali ke gi izgrebat...dodeka im raboti kako sto treba gi koristat posle menja maska i go prodava evtino,toj sto bara tocki i grebatinki nema da gi najde i ke zeme dobar telefon za evtini pari Aj ne sakam da ja upropastuvame temava so ova,zatoa sekoj neka si zema sto saka.Jas samo gi ponudiv telefonite:wink: Prodavam i Sony Ericsson Z600 za 1500den.Telefonot e na sestrami i ne e vo odlicna sostojba ama moze da mu se smeni maska:pos2:И што има тоа пак врска?
Прв газда не може да му ја извадил душата и да му смени маска?
Прв газда не може да го испогребе? Да го носи во ист џеб со клучеви и метални пари и да го испогребе? На прв газда не може да му падне? Не биди смешен. Имам другари што кога ќе купат нов мобилен за месец дена го прават ко да е користен со години.
Прв газда...
Единственото битно кај телефонот е реално во каква состојба е, а не колку газди сменил. Може се спасил од првиот газда и го користеле луѓе кои знаат како да чуваат телефон.