Пазарете се тука!

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Siemens SL65-3000den.

Samsung E810-3000den.

Alek_Sk

Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Dobro ne se zakaniv ako ne gi zemete telefonite,kupeni se novi i koristeni se od eden covek ne se od mobilara kupuvani pa preprodavani mn pati.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Dobro ne se zakaniv ako ne gi zemete telefonite,kupeni se novi i koristeni se od eden covek ne se od mobilara kupuvani pa preprodavani mn pati.
Вака, иако не те познавам - ќе направиме еден пријателски муабет:

Искрено, никогаш не си ги видел овие телефони претходно, ги гледаш на некој оглас преку слика од итнернет и ти се гледаат со убав дизајн, идеп на http://gsmarena.com/ и гледаш дека имаат тапа функции (си велиш во себе за поефтини пари ке земам сониериксон К300/К310 или некоја нокиички) ама сепак премногу те привлекува дизајнот. Ке дадеш 3000 денари за сименсот? кој има само 10 мегабајти меморија, вга камера со видео снимање и инфраред? без емптетројки? освен тоа моделов е више од 3 години стар :)

ноу хард филингс ама ист ваков само црн целосно во мобилара го дадов за 1700 денари.
п.с. нема везе телефонот дали бил препродаван преку 10 луге или си го земал од прв газда - многу е битно како си го чувал, и првиот газда можел да го разглоби

Alek_Sk

Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Ima mn golema vrska dali telefonot go zemas od prv ili 10ti gazda,barem jas koga kupuvam ima nekoe vlijanie toa i ne samo za mobilni telefoni,opsto za se me interesira dali e od prv gazda i znam deka sekogo toa go interesira,ama aj nema vrska toa.Telefonite mi se od damna i mi stojat taka doma zatoa resiv da gi dadam.Ako mi se dopaga telefonot na izgled zosto da ne go zemam?Jas imam Nokia N80,na izgled mi se dopagase Motorola V3i i go kupiv onaka samo poradi izgledot iako ima katastrofa funkcii,sega gi koristam 2ta.

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
Alek kao sto pamtam ti se svigase Sony Ericsson Z1010. Da ti go dadam za ovie dvata ?? Ako sakas isto od prv gazda e telefonot, cuvan e ko oci u glaa. Pozdrav

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ima mn golema vrska dali telefonot go zemas od prv ili 10ti gazda,barem jas koga kupuvam ima nekoe vlijanie toa i ne samo za mobilni telefoni,opsto za se me interesira dali e od prv gazda i znam deka sekogo toa go interesira,ama aj nema vrska toa.Telefonite mi se od damna i mi stojat taka doma zatoa resiv da gi dadam.Ako mi se dopaga telefonot na izgled zosto da ne go zemam?Jas imam Nokia N80,na izgled mi se dopagase Motorola V3i i go kupiv onaka samo poradi izgledot iako ima katastrofa funkcii,sega gi koristam 2ta.
Не биди смешен. Која е разликата??? Убаво ти кажа Некро. Првиот газда може да го истреска, 500 пати да му падне. Друга варијанта ако телефонот има сопственици како мене, Мистичен..... Веруј ми ни најмала точка нема да има. До толку сме пицајзли што и најмала гребнатинка ни смета. Ако купувам телефон на старо гледам да нема ниедна точка на него. Сопственици нека биле и 10 и 50 мене не ми смета. Гледам дали е сочуван или не.
И уште нешто. Ако јас ти го продадам мојот телефон од кај ќе знаеш колку газди се смениле???

Alek_Sk

Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Не биди смешен. Која е разликата??? Убаво ти кажа Некро. Првиот газда може да го истреска, 500 пати да му падне. Друга варијанта ако телефонот има сопственици како мене, Мистичен..... Веруј ми ни најмала точка нема да има. До толку сме пицајзли што и најмала гребнатинка ни смета. Ако купувам телефон на старо гледам да нема ниедна точка на него. Сопственици нека биле и 10 и 50 мене не ми смета. Гледам дали е сочуван или не.
И уште нешто. Ако јас ти го продадам мојот телефон од кај ќе знаеш колку газди се смениле???
Pa ako si prv gazda ke go pisuva tvoeto ime na garancijata,mislam deka ne e mn komplicirano.Ti garantiram deka dokolku telefonot go imale 10-50 dusi nema da bide kako nov,poubavo receno ke bide najistreskan a posle za da ti go prodadat na tebe ke smenat edna maska od 1000-2000 den i ti posle baraj cel den tocki na nego.Edno e da go koristel telefonot eden ili dvajca a drugo e da ne se znae koj gazda si mu.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Pa ako si prv gazda ke go pisuva tvoeto ime na garancijata,mislam deka ne e mn komplicirano.Ti garantiram deka dokolku telefonot go imale 10-50 dusi nema da bide kako nov,poubavo receno ke bide najistreskan a posle za da ti go prodadat na tebe ke smenat edna maska od 1000-2000 den i ti posle baraj cel den tocki na nego.Edno e da go koristel telefonot eden ili dvajca a drugo e da ne se znae koj gazda si mu.
И што има тоа пак врска?
Прв газда не може да му ја извадил душата и да му смени маска?
Прв газда не може да го испогребе? Да го носи во ист џеб со клучеви и метални пари и да го испогребе? На прв газда не може да му падне? Не биди смешен. Имам другари што кога ќе купат нов мобилен за месец дена го прават ко да е користен со години.

Прв газда...

Единственото битно кај телефонот е реално во каква состојба е, а не колку газди сменил. Може се спасил од првиот газда и го користеле луѓе кои знаат како да чуваат телефон.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ако сакате да продолжите со офф-топиците(расправиите за тоа дали има везе од прв газда или од 500ти) - Отворете тема за тоа.

Темава е наменета за огласување т.е. пазарење. :)

п.с. Продавам Е50 од којзнае кој газда ама е Џам телефонот и комплет со кутија и 512мб мемориска картичка - комплет фул пакување со дата кабел, слушалки и оригинална футрола за истиот
Цена: 145 евра.

п.с. има гаранција до мај месец 2008ма.

Alek_Sk

Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
И што има тоа пак врска?
Прв газда не може да му ја извадил душата и да му смени маска?
Прв газда не може да го испогребе? Да го носи во ист џеб со клучеви и метални пари и да го испогребе? На прв газда не може да му падне? Не биди смешен. Имам другари што кога ќе купат нов мобилен за месец дена го прават ко да е користен со години.

Прв газда...

Единственото битно кај телефонот е реално во каква состојба е, а не колку газди сменил. Може се спасил од првиот газда и го користеле луѓе кои знаат како да чуваат телефон.
Neznam samo koj zvuci posmesno.A ne li e poveke od sigurno deka od 50 gazdi sto go koristele telefonot ke se najde nekoj kako sto go pretstavi ti prviot gazda?I jas imam takvi drugari sto telefonite gi koristat samo za toa sto se i ne im e bitno dali ke im padnat ili dali ke gi izgrebat...dodeka im raboti kako sto treba gi koristat posle menja maska i go prodava evtino,toj sto bara tocki i grebatinki nema da gi najde i ke zeme dobar telefon za evtini pari:vozbud: Aj ne sakam da ja upropastuvame temava so ova,zatoa sekoj neka si zema sto saka.Jas samo gi ponudiv telefonite:wink: Prodavam i Sony Ericsson Z600 za 1500den.Telefonot e na sestrami i ne e vo odlicna sostojba ama moze da mu se smeni maska:pos2:

Alek_Sk

Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Necrophilia aj ako imas kazi mi kolku ti e maska za Nokia N70.I kazi mi od prilika kako se dvizat cenite za poloven N70.

Night Crawler

Fear of the dark
Член од
26 јануари 2007
Мислења
187
Поени од реакции
5
dali nekoj moze da mi najde originalna maska za nokia 6230i.I ako ima nekoj obavezno da pise kolku pari.Blagodaram odnapred

Kajgana Shop

На врв Bottom