Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Овој резултат на Челзи ќе биде дополнителен мотив на нашите .... Бтв Матри кој qrac сам еден на еден со голманот :eek:

Маркизио веќе си има изградено идентитет. Тој е 8ка. Нема шо да менва бројки сега.
Макар шо се сложвам дека можи да игра ACM и SS.
Ако некој ја заслужува 10ката моментално е само Маркизио
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 22:44 ---
I taka da zavrsi moze da ne sjebe :/ Bidejki kako so znam gol razlika odlucuva na kraj a ako Chelsea gi napuni Nord :(
Јас мислам дека меѓусебен решава ако 2та се нерешено гол на гости, не беше така ?

Ај конечно и победа во ЛШ. Па и време беше. Оние 2 изгубени поена во претходното коло можат скапо да не чинат, но сега за сега, потребна ни е победа против Челзи. Ако ги победиме Челзи, потоа со Шахтјор можеме и со нерешено да поминеме. Челзи многу среќно победија...

не не имаја 3 минути продолжение овие пред крај на 93 гол кладоја
Не, не, грешка си. 93та минута помина кога топката отиде во корнер. И наместо да суди крај, судијата им дозволи да изведат корнер. Така да голот беше 94 минута... Да беше пенал или некој директен слободен, ќе разберев, ама ајде.
Сеуште постојат шанси, и што е најважно, зависат од нашата игра и од нашите резултати, а не од други
Forza Juve!

1. Higher Number of points obtained in the Group matches played among the teams in question.
2. Superior goal difference from the Group matches played among the teams in question.
3. Higher Number of goals scored away from home in the Group matches played among the teams in question.
4. Superior goal difference from all Group matches played.
5. Higher Number of goals scored.
6. Higher Number of coefficient points accumulated by the club in question, well its association, over the previous five seasons.
vakvi se pravilata ako imaat isto bodovi

Ај конечно и победа во ЛШ. Па и време беше. Оние 2 изгубени поена во претходното коло можат скапо да не чинат, но сега за сега, потребна ни е победа против Челзи. Ако ги победиме Челзи, потоа со Шахтјор можеме и со нерешено да поминеме. Челзи многу среќно победија...

Не, не, грешка си. 93та минута помина кога топката отиде во корнер. И наместо да суди крај, судијата им дозволи да изведат корнер. Така да голот беше 94 минута... Да беше пенал или некој директен слободен, ќе разберев, ама ајде.
Сеуште постојат шанси, и што е најважно, зависат од нашата игра и од нашите резултати, а не од други
Forza Juve!

Мислев 94та извини грешка во пишење :)

Ако некој ја заслужува 10ката моментално е само Маркизио
И то е точно. Само ти кажав, веќе си изгради имиџ. Ова е како Коби Брајант шо менваше на стари години бројка.
Инаку потполно се сложвам дека е прв на листата од играчи кои ја ЗАСЛУЖИЛЕ 10ката. Евентуално и Видал можи да биди на листата.

Мислев 94та извини грешка во пишење :)

Се случува ;)

1. Higher Number of points obtained in the Group matches played among the teams in question.
2. Superior goal difference from the Group matches played among the teams in question.
3. Higher Number of goals scored away from home in the Group matches played among the teams in question.
4. Superior goal difference from all Group matches played.
5. Higher Number of goals scored.
6. Higher Number of coefficient points accumulated by the club in question, well its association, over the previous five seasons.
vakvi se pravilata ako imaat isto bodovi

Значи со победа пи нерешено (против било кој противник) одиме понатаму. Имаме нерешени по една со Челзи и со Шахтјор, ако ги тепаме, тогаш имаме повеќе подови од меѓусебните дуели (и поголема гол разлика, нормално, што сепак не е ни важно). Бидејќи имаат по исто поени, ова ќе биде интересно.

Инаку, за Матри
навалете со пцуење :)
tumblr_lz5cpqu59C1r6in91o1_1280.jpg

Честито победа ! Зависиме самите од себе, од никој друг не.
Fino Alla Fine !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom