DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
не не имаја 3 минути продолжение овие пред крај на 93 гол кладојаCelzi 3:2 u 90 +![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не не имаја 3 минути продолжение овие пред крај на 93 гол кладојаCelzi 3:2 u 90 +![]()
I taka da zavrsi moze da ne sjebe :/ Bidejki kako so znam gol razlika odlucuva na kraj a ako Chelsea gi napuni NordПотребна е победа над Челзи можи нерешено против ШД
Ако некој ја заслужува 10ката моментално е само МаркизиоМаркизио веќе си има изградено идентитет. Тој е 8ка. Нема шо да менва бројки сега.
Макар шо се сложвам дека можи да игра ACM и SS.
Јас мислам дека меѓусебен решава ако 2та се нерешено гол на гости, не беше така ?I taka da zavrsi moze da ne sjebe :/ Bidejki kako so znam gol razlika odlucuva na kraj a ako Chelsea gi napuni Nord![]()
Не, не, грешка си. 93та минута помина кога топката отиде во корнер. И наместо да суди крај, судијата им дозволи да изведат корнер. Така да голот беше 94 минута... Да беше пенал или некој директен слободен, ќе разберев, ама ајде.не не имаја 3 минути продолжение овие пред крај на 93 гол кладоја
Ај конечно и победа во ЛШ. Па и време беше. Оние 2 изгубени поена во претходното коло можат скапо да не чинат, но сега за сега, потребна ни е победа против Челзи. Ако ги победиме Челзи, потоа со Шахтјор можеме и со нерешено да поминеме. Челзи многу среќно победија...
Не, не, грешка си. 93та минута помина кога топката отиде во корнер. И наместо да суди крај, судијата им дозволи да изведат корнер. Така да голот беше 94 минута... Да беше пенал или некој директен слободен, ќе разберев, ама ајде.
Сеуште постојат шанси, и што е најважно, зависат од нашата игра и од нашите резултати, а не од други
Forza Juve!
И то е точно. Само ти кажав, веќе си изгради имиџ. Ова е како Коби Брајант шо менваше на стари години бројка.Ако некој ја заслужува 10ката моментално е само Маркизио
Мислев 94та извини грешка во пишење![]()
1. Higher Number of points obtained in the Group matches played among the teams in question.
2. Superior goal difference from the Group matches played among the teams in question.
3. Higher Number of goals scored away from home in the Group matches played among the teams in question.
4. Superior goal difference from all Group matches played.
5. Higher Number of goals scored.
6. Higher Number of coefficient points accumulated by the club in question, well its association, over the previous five seasons.
vakvi se pravilata ako imaat isto bodovi