- Член од
- 6 ноември 2012
- Мислења
- 8
- Поени од реакции
- 0
da ne znajs kolku kosta to oprilika?sofersajbnata, sovozackoto i vozackoto staklo e dozvoleno da se zatemnuva do 25 procenti t.e. 75 procenti providnost a zadnite se dozvoleni i do 100 procenti
da ne znajs kolku kosta to oprilika?sofersajbnata, sovozackoto i vozackoto staklo e dozvoleno da se zatemnuva do 25 procenti t.e. 75 procenti providnost a zadnite se dozvoleni i do 100 procenti
vo prilep imas zatemnuvanje od 1000 do 5500 zzavisi od kvalitet i 2500 atest bese za dokumentacijada ne znajs kolku kosta to oprilika?
ok fala,ke rasprasam za to posle prvo kola da zemam.vo pri
vo prilep imas zatemnuvanje od 1000 do 5500 zzavisi od kvalitet i 2500 atest bese za dokumentacija
Au najebo si druze,pozaebana rabota nema od toa. Verovatno maloto hladnace ti e prsnato. Polesno remont ke napravis nego toa da go smenis.Дали некој знае како најлесно да пристапам до казанчето од парното на opel astra caravan 2000 година, заради тоа што капе водата одо хладњакот кај нозете на предните седишта па се сомневам да не е некоја спојка кај казанчето.
Имаше еден прашок како храна за риби тој ти е некој алуминиумски прашок кога ке се загрее се шири и затнува дупчиња. Види пробај со тоа ако капе по малку. Иначе ако треба да вадиш хладњаче од парно - НАЛЕТ, цела табла - растурање пола кола. Поубаво продај ја.Дали некој знае како најлесно да пристапам до казанчето од парното на opel astra caravan 2000 година, заради тоа што капе водата одо хладњакот кај нозете на предните седишта па се сомневам да не е некоја спојка кај казанчето.
или течност имаш по бензискиве стај во казанчето па ке видиш може да има ефектИмаше еден прашок како храна за риби тој ти е некој алуминиумски прашок кога ке се загрее се шири и затнува дупчиња. Види пробај со тоа ако капе по малку. Иначе ако треба да вадиш хладњаче од парно - НАЛЕТ, цела табла - растурање пола кола. Поубаво продај ја.
може ако ги имаш документите од истиотЗдраво на сите. Знае ли некој дали може да се направи а тест на плин купен на старо? инаку имам 128-ца сакам да и вградам плин и дали ке одговара плин од југо
Не.Дали е добро да се тура адитив во масло?
Ај објасни зошто и дали важи за сите адитиви?
Повеќето рекламират чистејне, подобро подмачкувајне, итн.Ај објасни зошто и дали важи за сите адитиви?