Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Abe jas ne sum fucked.Telefonot si raboti najobicno kako prethodno,samo mene licno ne mi pravi merak 6-ta.Toa bese celiot problem...

Fucked си во смисла, нема да можеш да го вратиш софтверот (да не речам фирмверот) назад во постара верзија

Ми донесоа и Ајфон 4 16гб од Шведска со софтвер 5.1.1 и не е декодиран, може да се декодира и колку пари?

Да прашам дали има шанси да се декодира ајфон 4ѕ на иос 6 или ке треба да се тера начин да се врати на 5.1.1

Да прашам дали има шанси да се декодира ајфон 4ѕ на иос 6 или ке треба да се тера начин да се врати на 5.1.1

Која верзија на Modem Firmware?
Ако претходно не бил џеилбрејкуван и ако немало инсталирано постар iOS, нема да може да се врати на постара верзија.

Ако претходно не бил џеилбрејкуван и ако немало инсталирано постар iOS, нема да може да се врати на постара верзија.
Другар знам дека пред тоа имаше иос 5, а дали имал правено jailbreak нз да ти казам

Имам 4s 16gb, кога ќе го поврзам со iTunes во others ми покажува 2gb зафатеност... Како би можел да ги избришам тие податоци за да имам повеќе просторна меморија?

Имам 4s 16gb, кога ќе го поврзам со iTunes во others ми покажува 2gb зафатеност... Како би можел да ги избришам тие податоци за да имам повеќе просторна меморија?

Тоа OTHERS ти е цел оперативен систем.
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 18:45 ---
Другар знам дека пред тоа имаше иос 5, а дали имал правено jailbreak нз да ти казам

Направи му џеилбрејк, оди во Cydia и види дали има зачувано SHSH и од кои претходни верзии. Ако има, ќе можеш да вратиш.

Корун фала за инфо, али ме збуни тоа што iphonot е 16гб, има дозволена меморија од 13,5гб... мислев дека во тие 2,5гб е сместен iOS, а вака со се others излегува дека 5гб зафаќа оперативниот и ми остануваат 11гб меморија

Корун фала за инфо, али ме збуни тоа што iphonot е 16гб, има дозволена меморија од 13,5гб... мислев дека во тие 2,5гб е сместен iOS, а вака со се others излегува дека 5гб зафаќа оперативниот и ми остануваат 11гб меморија

И хард дискот дома не ти е колку што пишува дека е. А тоа Others, не се замарај, треба така да си стои.

Друже да те прашам, Имам 4ка, иос 6.0, Modem Firmware 4.12.02, може некако downgrade или jailbreak?

Друже да те прашам, Имам 4ка, иос 6.0, Modem Firmware 4.12.02, може некако downgrade или jailbreak?

Jailbreak - ДА
Downgrade - само ако претходно бил џеилбрејкуван на други iOS верзии
Unlock - тешко, ќе мора да бараш Factory Unlock некоја мобилара да ти направи

Jailbreak - ДА
Downgrade - само ако претходно бил џеилбрејкуван на други iOS верзии
Unlock - тешко, ќе мора да бараш Factory Unlock некоја мобилара да ти направи
Ај разјасни ми како можам џејлбрејк на иос 6.0 untethered ако има. По пп :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom