Пазарете се тука!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Каде и колку би била цената на старо ако може уште да се најде Nokia 7610 ???
некој ми нудеше доста ефтино 7610ка, не беше безстрашниот, оваа беше комопплет со кутија и опрема и доста ефтино ми ја даваше околу 6-70 евра.

ај ако ми налета ке ти пишам. Безстрашниот имаше 2 парчиња ги продаде по 70/80 евра :) види он ако може да ти најде...

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Samsung SGH-Ultra 600, slushalki, polnach, 512 mb micro sd card..
Molam za ponuda.
btw. koristen od 15 juni. :)

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
pa kazi cena, nemoze taka nie da ti nudime,eve ja ti davam 100 evra, znam deka ne ti odgovara,zatoa vikam dadi cena pa ke se cenkame...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Samsung SGH-Ultra 600, slushalki, polnach, 512 mb micro sd card..
Molam za ponuda.
btw. koristen od 15 juni. :)
Со оглед на тоа дека последен пат кога имав У600 за 260 евра, а до крајов на месецов се очекува да падне уште, биди среќен ако некој ти даде појќе од 170/180 евра.
тоа е мојата понуда.

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Necrophillia, ne znam dali e korektno jas da izgubam 11000 denari za nepolni dva meseci, :D porado ke go chuvam poshto telefoncheto e zakon, mene me koshta 20500 + kartichkata, chim tolku mu e padnata cenata, k00l sme, ja povlekuvam ponudata.

edit: Pa dajte i nekoja ponuda za trampa phone 4 phone ili minimalna moja doplata :) :smir:

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Da ne veruvash deka ke te molam poshto tvojot telefon shto go davash e 209 evra nov, garant e mnogu postar od mojov itn. Zaebi, si go kazhav svoeto, mozhebi n72 si e super, ali da go dam kuklevo za dzver (i toa star?). Ne.

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
ne vikam ne ni jas ne bi go dal sega da sum na tvoe mesto, samo aj te molam kazi mi kade e 209 nov ko so vikas? samo zborot mi bese glej sea sitni go dok e vreme poso znaes valjda i samiot kako im paga cenata na samsunzite!!1

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Znam kako im pagja brat, mozhi nemam nekoe razbiranje za marketof kako odat cenite ali sepak imam malce pretstava ne sum tezhok n00bz0r posho od ko iam mob ( hm edno 7 god ) iam koristeno veruvaj preku 200 modeli i ubavo znam koj kako drzhat cena.. kako sho mozhef da vidam najstabilno momentalno drzhat nokiite ama sepak toa e poradi toa shto nemaat nekoj ekstremen izbor na novi modeli, za razlika od samsung koi sekoj mesec vadat po eden model ili SEricsson.. nema veze a za cenata, iam drugar koj mozhi po taa cena da mi go donesi, ganc nof neotpakuvan veruvaj. A cenata e vo, veruvale ili ne.. Beograd :)

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Znam kako im pagja brat, mozhi nemam nekoe razbiranje za marketof kako odat cenite ali sepak imam malce pretstava ne sum tezhok n00bz0r posho od ko iam mob ( hm edno 7 god ) iam koristeno veruvaj preku 200 modeli i ubavo znam koj kako drzhat cena.. kako sho mozhef da vidam najstabilno momentalno drzhat nokiite ama sepak toa e poradi toa shto nemaat nekoj ekstremen izbor na novi modeli, za razlika od samsung koi sekoj mesec vadat po eden model ili SEricsson.. nema veze a za cenata, iam drugar koj mozhi po taa cena da mi go donesi, ganc nof neotpakuvan veruvaj. A cenata e vo, veruvale ili ne.. Beograd :)
edit: Necro, Bezstrasniot.. bi Vi bil blagodaren da mi kazhite po koja cena se dvizhat N73 i N73 me.. isto me interesira i 8800 standardnata sho si e.. 10x .

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
edit: Necro, Bezstrasniot.. bi Vi bil blagodaren da mi kazhite po koja cena se dvizhat N73 i N73 me.. isto me interesira i 8800 standardnata sho si e.. 10x .
abe dobro sea u belgrad site se poevtini ne vikam ne,baska site mobilari kaj nas zimaat od srbija telefoni, ama tuka za tie pari nema sansi da go najdes, a za novi telefoni ceni ja neznam ama kaj nekro vaka se dvizat:
N73 me-128 mb-290e.
N73oe-512-295e.
N73 me-2gb,- 350e.
toa bese barem pred nekoe vreme, a use neso da ti kazam razlikata megu music edition ti e samo maska i mp3 playerot izgleda poubavo, plus ti mozes i obicna edicija doma da se ja apdejtuvas vo izmeni so ceni ke ti kaze nekro:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom