Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Колку ти се дава?
ke ti dade do 240 ako e top socuvana, samo pobrzaj, ako ja davas i ako e top kazuvaj poso najverovatno utre ke zima nova! kazi ja ke mu kazam,btw nekro izvini za slusalkite neso se iskaral ovoj drugarot so tatko mu pa ne mu dal pari, zatoa drpat za drugari ne dogovaram!!

Колку ти се дава?
Епа вака е работата.
Требаше денес ама ништо не бидна. Во ЗиЗ ми рекоа ќе ми донесат топ сочувана П990 со фул опрема 220-230 што значи дека 220, а пошто на другар ми чичко му работи таму ќе ја земам може и за 210, ама 10 евра не се толку битни колку што е битно да нема ниедна гребаница.:)
Доколку не испадне таа ќе зимам нова. Најдов за 290 од мобилара и 270 од Роамфри најефтина понуда за нова. Па сега кажи твојата каква е, каква состојба, дали е гребена или па негде маската и е излижана? Дали е фул опрема? Колку гаранција има останато? Иначе ако е се ОК би ти дал највеќе 220-230. Повеќе не ми се исплати.

П.С. Пиши побрзо зошто уште утре чекам па ќе земам нов ако не најдам сочуван половен, зошто моментално користам скапаница сименс ст60.

едит: заборавив најважното. пиши и каде е произведен.:)
Иначе телефонот ми е 070-69-10-69 побарај ме утре ако не сум на компјутер за да се договориме ако ми одговара понудата додека не сум купил нов.

Иначе продавам К500 за 2500 денари со нова оригинална маска, нов џоистик и топ состојба.

dsc00005yp5.jpg

Каде и колку би била цената на старо ако може уште да се најде Nokia 7610 ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom