Дали некој фрлил магија врз вас?

• Креатор на темата black angel
  • Време на започнување
M

Macedonian-Sun

Гостин
Иди ма...па кој рече така. Сакаш да ги вратиш тате и мамичка...ено ти начин.

Па и братче ќе си имаш ново.

Само ако немаш нокт од сиф буф, кажи, за стоевра пордавам. Скапи се. знаеш колку е тепко да натераш Буф да сеи мирно додека му сечеш нокти. Almala знае. Она ги сецкаше додека јас барав јајца од чафки.

Mama i tato se so dr partneri. Ova bese tema koj doziveal nekoja magija i jas rekov sto doziveal.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
АКо де, или групњак, па ќе научиш нешто ако ѕиркаш низ клучалка, или ако многу не се фалиш на форуми, па и да те викнат да учествуваш па да те нагледно научат.
И тоа е магично. А и кај и да е легално ќе го прават.

П.С. кога ќе речеш со други партнери. Мама да не е со тета ти Милена, а тате со чичо Борче од преку улица?

M

Macedonian-Sun

Гостин
АКо де, или групњак, па ќе научиш нешто ако ѕиркаш низ клучалка, или ако многу не се фалиш на форуми, па и да те викнат да учествуваш па да те нагледно научат.
И тоа е магично. А и кај и да е легално ќе го прават.

П.С. кога ќе речеш со други партнери. Мама да не е со тета ти Милена, а тате со чичо Борче од преку улица?

Не ! И доста се глупираш.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ќе ме плеснеш?

Магија ќе ти фрлам цицките да ти пораснат да мораш во количка од Карфур да ги носиш

M

Macedonian-Sun

Гостин
Ќе ме плеснеш?

Магија ќе ти фрлам цицките да ти пораснат да мораш во количка од Карфур да ги носиш

Јас на пенисот за да ти порасне џиновски та да ти се влече по земја и да неможеш да е.... И ко ќе мочаш сите да ги бањаш и да повратат од урината.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ја неам гајле, имам антимагија.
АКо м фрлиш курова магија, на куроф ќе се натакнеш и ќе мораш да се вргољиш едно петнајсе минути додека од запот не станеш да си соберешп скути и поли и заминеш....

M

Macedonian-Sun

Гостин
Ја неам гајле, имам антимагија.
АКо м фрлиш курова магија, на куроф ќе се натакнеш и ќе мораш да се вргољиш едно петнајсе минути додека од запот не станеш да си соберешп скути и поли и заминеш....

Aj сеа на македонски !

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Иди ма...па кој рече така. Сакаш да ги вратиш тате и мамичка...ено ти начин.

Па и братче ќе си имаш ново.

Само ако немаш нокт од сиф буф, кажи, за стоевра пордавам. Скапи се. знаеш колку е тепко да натераш Буф да сеи мирно додека му сечеш нокти. Almala знае. Она ги сецкаше додека јас барав јајца од чафки.
Седација бате! А чафките ќе те убиев, омилени птици ми се :coffee:

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
jas imam iskustvo od magii.imam pcustvuvano kako srcevo mi se deli na dva dela, kako da imam dve srca. potoa nemam kontrola na mojot mozok i srce, koga ke vidam nesto loso nekade, toa loso go posakuvam za sebe protiv moja volja noke koga spijam custvuvam razni tezini na moevo telo.mi se ima sluceno i drugi raboti sto nema da mi veruvate.

Член од
9 јануари 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Jas sakam da spodelam so vas eden moj problem...mokot soprug ima golem strav...glavata non stop go boli i mu kreva pritisokot do 220 so 150 i non stop e uplasen do pred nekoe vreme non stop placese se plasese da ne go izneveram se plasese da ne slucajno nekoj nesto mu praj magija.se plasi da ne nemame deca zato sto veke godina se obidvame da imame deca do dusa za toa i jas se plasam zato so rekoja deka nekoja rodnina negova mu napraj znaci za sekakva sitnica se plasi sonva neubavi sonoj kako crni senki padovi i sl neznam so da mislam i so da napram a pred edno 4 god ist problem imam i jas od se se plasev 3 god nikade ne izlegvav....samo gospod znae so se tie raboti

Kajgana Shop

На врв Bottom