Дали некој фрлил магија врз вас?

• Креатор на темата black angel
  • Време на започнување
Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Моќна врачаро, дај фрли му една маѓија на тапетарот, не мора нешто појако, ете лепакот нека не му фаќа на тапетите. Да видиш после како ќе се врати тука да бара чаре.
Готово, се спремив....Синан се погуби?

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Не. Не стана. Седи на тронот.

Што јас чинам и како верувам е моја работа.
Поарно од тебе знам што пишува во светите книги и што и како се интерпретира од мојата личност.
Е ако де, нека си биде твоја работата и понатаму, не ти ја земам јас. Јас само прашувам бидејки ми се интересни ваквите хибриди.

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Аман не го пријавувај, кој ќе го бара пак под нов ник. Ја потроши цела босанска сцена на аватарите...
ахаххааа....ја ќе помогнам - имаме Шериф Коњевич, па Халиди колку сакаш, Алени, Лепа Брена ехехееееее тек почнал со босанската сцена

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
А бе шо да ви кажам, сеа сите не суреди :tapp:

Ај иди Ошо Ловеру, не суди, не се исмејавај....Космосот ќе ти вради 3 пати поише...зборовите се че си ги голтнеш :tapp:

А извини, од кога луѓето во село се идиоти и простаци, хмммм? Така Ошо те научи? Еееее, македончиња.....никад да не научите, затоа нигде ние нема да мрднеме. Еве ради вакви као Ловеров овде. од една страна Космосот бла бла, љубов патетика, а од друга - еве читајте!

ШТЕТА ШТО НЕМА НЕ МИ СЕ СВИЃА ЦРВЕНО КОПЧЕ КО ШТО ИМАШЕ. Ќе те оцрвенев за ова мајко мила.
Космосот не може да ми врати оти не иде тоа така како што мислиш ти дека иде... не постои карма за твоја информација... BTW јас сум космост, ти си космост и се остало... така да кој ке си врати, космосот сам на себе... ах бе се на срце земате кога некој ќе ве буцне или гребне каде ви е најболно... ама нема везе јас не мислве на никого конкретно туку општо за сите што се занимаваат со магија и такви небитни нешта...
Извинето ти е инаку за простациве... не зборам за сите луѓе туку за тие што се замислуваат за магови или вештери или уствари ради завист сакаат да му наштетат на комшијата па мислат дека со маѓија можат среќата да му ја земат:tapp:... ова ти го зборам од лично искуство со такви луѓе кои се простаци а највеќе ги има во селата, но не значи дека ги нема и низ градовите... ете Скопје како едно големо село сигурен сум и знам луѓе што си фантазираат и си го трошат животот во заблуди...
И без нервози молим ти се...:love: не ти мислам ништо лошо смири страстите...(y)

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Космосот не може да ми врати оти не иде тоа така како што мислиш ти дека иде... не постои карма за твоја информација... BTW јас сум космост, ти си космост и се остало... така да кој ке си врати, космосот сам на себе... ах бе се на срце земате кога некој ќе ве буцне или гребне каде ви е најболно... ама нема везе јас не мислве на никого конкретно туку општо за сите што се занимаваат со магија и такви небитни нешта...
Извинето ти е инаку за простациве... не зборам за сите луѓе туку за тие што се замислуваат за магови или вештери или уствари ради завист сакаат да му наштетат на комшијата па мислат дека со маѓија можат среќата да му ја земат:tapp:... ова ти го зборам од лично искуство со такви луѓе кои се простаци а највеќе ги има во селата, но не значи дека ги нема и низ градовите... ете Скопје како едно големо село сигурен сум и знам луѓе што си фантазираат и си го трошат животот во заблуди...
И без нервози молим ти се...:love: не ти мислам ништо лошо смири страстите...(y)
Па така...не генерализирај. Затоа се нервирам. Просветлени луѓе посебно кога ќе почнат вакви шараници да ги чкртаат крв у глаа. :P

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
ахаххааа....ја ќе помогнам - имаме Шериф Коњевич, па Халиди колку сакаш, Алени, Лепа Брена ехехееееее тек почнал со босанската сцена
Шеки Турковиќ

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Босански магични имиња: Аднан, Шериф, Суљо, Хајрудин.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Па така...не генерализирај. Затоа се нервирам. Просветлени луѓе посебно кога ќе почнат вакви шараници да ги чкртаат крв у глаа. :P
Аха... не сум просветлен у задње време ги пуштам ролетните и завесите па седам во темница... прозатемнет сум... :icon_mrgr:
Туку сакаш магија еве ти магија
----Абракадабра...:P

Член од
16 април 2012
Мислења
333
Поени од реакции
217
Абе фрлете му некоја магија на овој Ошо лавер, гледај како ве плука. Само немојте таа за депресија. Затоа што како што е напишано поназад на темава, ќе се трља со бела свеќа од теме до пети и нема да го фати...

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Аха... не сум просветлен у задње време ги пуштам ролетните и завесите па седам во темница... прозатемнет сум... :icon_mrgr:
Туку сакаш магија еве ти магија
----Абракадабра...:P
ahhahaaa ме утна у темница хахахаа
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 22:59 ---
Абе фрлете му некоја магија на овој Ошо лавер, гледај како ве плука. Само немојте таа за депресија. Затоа што како што е напишано поназад на темава, ќе се трља со бела свеќа од теме до пети и нема да го фати...
хаххаа леле буквалисти

Член од
16 април 2012
Мислења
333
Поени од реакции
217
ahhahaaa ме утна у темница хахахаа
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 22:59 ---

хаххаа леле буквалисти
Абе што буквалисти, стајте му љушпи од јајце попрскани со крв пред прагот од куќата (ама крвта нека биде со високо ниво на серумско железо, посилни вибрации испраќа така) и да види со кој си фатил работа.
Јас да бев магионичар ко вас ќе го преваспитав.

Kajgana Shop

На врв Bottom