Неделно отвaрање на Midnight Club!

• Креатор на темата Креатор на темата Лабавко
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 декември 2008
Мислења
53
Поени од реакции
250
Од овој викенд Midnight Club започнува со работа и во недела!
За музиката ќе се погрижи DJ Goran, а се друго останува на нас!
Ноќта започнува со House & Dance hits, а ќе продолжи со најдобрите Македонски хитови.

Macedonian Happy Hour започнува во 01:00h со промоција плати една земи две пијачки.

Специјална промоција на флаши која важи цела ноќ:

1 Smirnoff + 1 Smirnoff = 3000 ден

1 Cognac + 1 Cognac = 2500 ден

1 J&B + 1 J&B = 5000 ден

Влез Бесплатен !!!

Резервации:
078 227 372
070 386 798

е баш ти фала.. се очекувај сите членови од кајгана да дојдат. и сите ке земеме по еден J&B

Клуб со свирки во живо и "дигни ме пао сам" да му го тртниш на тиа клуб.

Најглупо место за фенси луѓе е ова. Сум бил еднаш и едвај се дишеше од луѓе, буквално опколен со луѓе насекаде. Не сфаќам како некои си поминуваат најубаФко тука, коа моеш или да се гужваш или да дремеш ко коњ на сепаре...

Сигурно тоа подразбира Џеј Џеј и Слаткар

Не знам за тебе, ама јас под македонски хитови подразбирам: Ластовица, Куку леле, Студени нозе, песни на кои можеш да играш и да се смееш до солзи во исто време. Да ми ја пушти уште некој у животов “Да пукнеш леле што ми направи“ од Арчи и мислам дека доживотно ќе си го продолжам животот од смеење...

Не знам за тебе, ама јас под македонски хитови подразбирам: Ластовица, Куку леле, Студени нозе, песни на кои можеш да играш и да се смееш до солзи во исто време. Да ми ја пушти уште некој у животов “Да пукнеш леле што ми направи“ од Арчи и мислам дека доживотно ќе си го продолжам животот од смеење...
Па баш и таква музика ке се пушта...нема да има слаткар и такви глупости
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 23:52 ---
Клуб со свирки во живо и "дигни ме пао сам" да му го тртниш на тиа клуб.
дигни ме пао сам? Македонско? Не се разбираме другар...:facepalm:

Па баш и таква музика ке се пушта...нема да има слаткар и такви глупости
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 23:52 ---

дигни ме пао сам? Македонско? Не се разбираме другар...:facepalm:

Шо да разбериш бе каде си видел КЛУБ со live performance....и гледаш некој нов бенд се промовира.....па тоа ли е клуб бе....имаш ли видено шо е клуб по светот шо се дешава......

ауу македонска музика ќе имало...... па крстето го локалот кафана не клуб......

Шо да разбериш бе каде си видел КЛУБ со live performance....и гледаш некој нов бенд се промовира.....па тоа ли е клуб бе....имаш ли видено шо е клуб по светот шо се дешава......

некако најгласен си и одлично глеам имаш познавање како работи клубот, некој ке си помисли дека секој викенд си таму :cautious:

Каде прочита бенд бе пријателе? Убаво си пишува DJ GORAN ! Лечи комплекси на друго место...се гледа дека не знаеш за кој клуб станува збор! Никогаш не се пуштало "дигни ме пао сам" песни

некако најгласен си и одлично глеам имаш познавање како работи клубот, некој ке си помисли дека секој викенд си таму :cautious:

појма немам за клубот ама според програмата - пишува таму убаво што ќе има освен 1-2 саати ди-џеј....ќе треште македонско....
Каде прочита бенд бе пријателе? Убаво си пишува DJ GORAN ! Лечи комплекси на друго место...се гледа дека не знаеш за кој клуб станува збор! Никогаш не се пуштало "дигни ме пао сам" песни

абе факт е тоа во цела македонија така функционираат "клубовите" редовно у месецот се вика по некој бенд или ече нешто сасвим различно од тоа што треба да биде во клуб,пошто не се праве промет ако има ди-џеи а селандурите знаеме на што се палат и на што се пијанчат.

се најдобро за вашиот локал.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom