Па да, и овде парафинските се најефтини. Долар стор галор. У срква белине свеќи зар не се од пчелин восок веќе?Овде не. Парафинските се најефтини. Башка ги има три плаќаш, четвра земаш. Иако полесно е и пополезно е да се направи од пчелин восок.
Неdali nekoj frlil magija vrz vas ili pak ste pocustvuvale tolku malerozni kako nekoj da vi go mislel toa?
Среќлија
Eeeeee срамота!!! Овде у црква свеќине мирисаат на пчелин восок. Ако не 100, 51% сигурно се.Јок бе. Скупо е, мерцедесите коштаат, и тие се гесгазлерс.
Не е само за магии за пчелинион восок у црква....по нивно правило така треба ама ај.Јебига. Шознам.
Сепак, да не бегаме од темата скроз. У црква им е гаље за маѓии.
Ама ако некој сак правилно, мора да се знае. ништо не е лесно во животот.
Мајка ми најде мртва кокошка у двор. Брат ми најде јајце на таван. Ми закачиле на праг со шајка пердув. Не моѓам да спијам порад и икс ипсилон...
хаххааа е па сеа, со доброто и лошо иде ахаха ама би осетила грижа на совест ако не помогнам.Многу и тие шо ти праќаат ПП се шалабајзери.
Да бе има у Тинекс на попуст, Тодоровиќ финта.А како да знаеме дали некој ни фрлил магија, има некој магиомер или..?
Или постапката е следна, ако нешто ни оди добро - никој не е виновен, ако нешто ни оди лошо (т.ест не ни оди) - некој ни фрлил магија?
Глупости не добиваат одговор.Помагав едно време, ама напнаа со глупости, па прекинав.
Има магиомер, Do-It-Yourself Kit.А како да знаеме дали некој ни фрлил магија, има некој магиомер или..?
Или постапката е следна, ако нешто ни оди добро - никој не е виновен, ако нешто ни оди лошо (т.ест не ни оди) - некој ни фрлил магија?