Ја да коментирам за брухериа и сантериа овде? Пу пу скраја да е....тоа што си го знам е само за мене ахахаааСтаври е измаЃијан трол
Него, нема да се искоментира на брухерија или сантерија и нивните доброчинствувања.
Лец нот опен дет бокс оф диспјут.Ја да коментирам за брухериа и сантериа овде? Пу пу скраја да е....тоа што си го знам е само за мене ахахааа
Го заборави Пало.
Кои се првите симптоми кога си ''замаѓен''Јас ќе кажам, па вие смејте се колку сакате. Луѓе што не веруваат во магии се најлесен плен. Нити се чистат, нити знаат како да препознаат ни ништо. Некој ан страна ќе си седи и ќе си ги трие рацете смеејќи се.
Онлѕ њитх пеопле оф саме минд сет. Дас ит!Лец нот опен дет бокс оф диспјут.
Ти среди ја мачката прво ахахааКои се првите симптоми кога си ''замаѓен''
Со тек на време се влошуваат или имаат стабилен курс?
Како треба да се чисти човек домаќин на магија и како еден човек да препознае дека му е фрлена магија?
Абе озбилно те прашувам сеа, биди сериозна...Ти среди ја мачката прво ахахаа
ох ја мислев и прееска беше озбилен ахахааАбе озбилно те прашувам сеа, биди сериозна...
аххааа Mr Clean? ahahhaaСо Мистер Мускуло
Тогаш како праите разлика меѓу депресија и маѓепсаност? Или не постои депресија, се` е тоа магија? Дали ти знаеш да направиш магија? Што треба еден човек да направи за да ''оздрави'' од магијата. Плус дај некој совет за превенција, нели подобро е да се спречи него да се лечиох ја мислев и прееска беше озбилен ахахаа
ОК, сериозно....па обично не се осеќаѓ као сам себе. Као нешто одеднаш наопачки да ти иде...или па ако некој ти фрлил љубовна од негде као да ти се свиѓа наеднаш оваа особа која претходно не си ја ни гледал на таков начин итн итн
Не бе па ти, аман не се сите назадни шо веруваат во магија.Тогаш како праите разлика меѓу депресија и маѓепсаност? Или не постои депресија, се` е тоа магија? Дали ти знаеш да направиш магија? Што треба еден човек да направи за да ''оздрави'' од магијата. Плус дај некој совет за превенција, нели подобро е да се спречи него да се лечи
е ајде де, можеше и да кажеш. За мене пчелин восок е најдобар. Други луѓе соја восок го употребуваат, трети парафин.Мала корекцја, ама да не бидам јас цепидлак, посочи им каква да е свеќата, не само боја, од шо да е напраена.
Не бе па ти, аман не се сите назадни шо веруваат во магија...
Throughout history, witches have always included beeswax candles.е ајде де, можеше и да кажеш. За мене пчелин восок е најдобар. Други луѓе соја восок го употребуваат, трети парафин.
Треба да се разбере убаво поимот и начинот на функционирање. Не е работата за верба. Резултати се донесени. И плацебо ефектот не е незначаен. Тоа е тоа што велев - емоциите и мислите го прават ефектот тука. Телото само се лечи.
Почнав да пишувам дека не постои такво нешто што го викате ''магија'' и дека се` е тоа плацебо ефект али не вреди...Некои луѓе едноставно веруваат во ова...
Кој колку има Овде сојата е поефтина од пчелин восок.Парафин јок. Од мртви фосили е
Пчела само. Жива материја. хард ту кам бај у МК, а соина заборај, ко шо е народ гладен че ја клај в супа.
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 00:24 ---
Throughout history, witches have always included beeswax candles.