Македонскиот народ е пред демографска катастрофа

Ја би праел деца ради национализам уште сега, само да знам дека ќе бидат обезбедени (y)
Правиот македонец праи 12 деца и ги тренира да продаваат паломи за да преживеат.Тоа е хардкор а не да бидат обезбедени..

*LION* друже,
Уште во колку теми ќе го тролнеш целиот текст сосВе линковите?

Правиот македонец праи 12 деца и ги тренира да продаваат паломи за да преживеат.Тоа е хардкор а не да бидат обезбедени..
Ти би си ги гледал твоите деца без компјутер без точак или секој ден да јадат леб и вода ?

Ти би си ги гледал твоите деца без компјутер без точак или секој ден да јадат леб и вода ?
Саркастичен ми беше постот...Нормално дека не,и секој со 2грама памет нема да го напраи тоа.Али ете има една албанска фамилија кај мене,6 деца доаѓа време за ручек вади леб и им крши на сите:) Ете некој ќе каже браво алал да им е на албанциве по 6 деца имаат,а тоа што овој е толку неписмен што незае да си ги изброи децата е друга работа..

А зошто олкава загриженост во последно време околу ова? Ако толку ви е важно да ги надминете Албанците, земете правете по 10 деца, и мирна ќе ви е главата.

Значи немаш деца, а солиш памет како малку македонци се раѓале. Go figure.
Ти ако си нормален:facepalm: Значи ако не ти одговорам немам деца а не ти одговарам зошто не си попишувач па попис да ми водиш што имам што немам, ако ти одговорам имам деца. Логика лудници. GADE логика

Колку што клучеви имаш на аватарот.

Е добро бе лавче, го кажа проблемот сега кажи го лекот, како да се исчуваат 3+ деца со овој стандард?

Е добро бе лавче, го кажа проблемот сега кажи го лекот, како да се исчуваат 3+ деца со овој стандард?
Тоа ќе ја прашаш твојата пријателка од форумот и експерт од сите теми leandra . Она има одговор на сите проблеми прашања итн. Се надевам мојот одговор ти помогна:)

Ти ако си нормален:facepalm: Значи ако не ти одговорам немам деца а не ти одговарам зошто не си попишувач па попис да ми водиш што имам што немам, ако ти одговорам имам деца. Логика лудници. GADE логика

Да имаше деца нема да се воздржуваш воопшто да кажеш дека имаш две или три прекрасни деца.Очигледно е дека не си родител. AWWWW YEAAAAHHH :cool:

Македонија ја зафати ебачка треска. Све за патриотизмот. Веќе не се одбира, влези -излези, влези - излези и така до бескрај... Да живее Македонија!

Да имаше деца нема да се воздржуваш воопшто да кажеш дека имаш две или три прекрасни деца.Очигледно е дека не си родител. AWWWW YEAAAAHHH :cool:
:facepalm: Да мора секој клошар да знае се за мене дали имам деца или немам или ако имам деца колку деца имам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom