Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Заслужено си изгубивме, само не ми е јасно зошто почнаа да се повлекуваат кога ќе поведеме, и со Болоња и сега, значи ќе дадеме гол и после ни пресинг правиме ни ништо, само го гледаме противникот... Тежок пораз, ама најважно е што уште сме први на табела, и што доаѓа ЛШ кај што МОРА да се победи. Форца Јувентус до крај!

Следната е мислам со Пескара, добар натпревар за да се ококориме малце

Вучко многу проѕирен ми беше натпреваров. :(

Како и да е, следната одиме на победа.

FORZA JUVE

Опуштено, сеуште сме први. Да, пораз дома од овие е најнепосакувано сценарио, али тоа е тоа. Не треба да се плука по никој, се гледаше дека сите имаат желба за победа. Иако пеналот беше непостоечки, вистинскиот навивач нема да ги окриви судиите за тоа. Идемо даље. Форца!

Добро ти брату за колку тима навиваш?

Заслужено си изгубивме, само не ми е јасно зошто почнаа да се повлекуваат кога ќе поведеме, и со Болоња и сега, значи ќе дадеме гол и после ни пресинг правиме ни ништо, само го гледаме противникот... Тежок пораз, ама најважно е што уште сме први на табела, и што доаѓа ЛШ кај што МОРА да се победи. Форца Јувентус до крај!
најлошото е шо го олабавија темпото од лани. као демек се штеди сила и компензираат за лш.
Не е Болоња туку од Фиорентина наваму се гледаше дека не се истите и дека е блиску крајот на серијата.
Сепак, далеку се од загубена ситуација, напротив сеуште се доволно надмоќни да газат и барем нема да го имаат притисокот со серијата.
Треба само малку Конте да си го одржи неговиот мотивациски говор.

Ми се јавува на телефон другар за Милан што е и црека: 1-3,1-3. :facepalm:
Коа беше Јуве 7-мо место искрено кур ме болеше колку завршила Интер-Милан.Некад не ги сфаќам луѓево .:D

Ми се јавува на телефон другар за Милан што е и црека: 1-3,1-3. :facepalm:
Коа беше Јуве 7-мо место искрено кур ме болеше колку завршила Интер-Милан.Некад не ги сфаќам луѓево .:D

Де бе,фанови на Милан се радуваат на пораз на Јуве а они се борат за ЛЕ,шта речи:D

него јако ќе биде Милан у следното дерби со Интер да ги сјебат како лани Интер кога ги тепаа Милан и да ни направат услуга:pos:

Искрено ме заболе за серијата.
Ова го кажав тука и пред месец дена, денес конечно заврши таа фамозна серија,која според мене ствараше непотребен притисок врз играчите.Денес после скоро 2 години некој од нив осетјиа како изгледа пораз во Серија А.Сега конечно ќе можат да се спуштат на земја,да сфатат дека не се непобедливи и дека годинава ќе треба многу повеќе труд да се стигне до скудетото.Fino alla fine Forza Juventus!!!

Непотребен товар беа тие 49 утакмици без пораз.

Сега полабави ќе се, се надевам.

Читам некои коментари погоре да ви ебам тоа,да ви ебам она...не сте ултраси,тим се сака и кога победува и кога губи,сеа можда не изиграа на ниво ама пак сум горд на играчите што 49 утакмици беа без пораз...
Fino alla fine FORZA JUVENTUS!

Morase nekogas da se prekine serijava sigurno nemase so godini da pobeduvame .Sega kako so vidov deka ima pisano ke se spustat na zemja i ke prodolzat napred samo me plasi da ne padnat vo nekoja depresija bidejki 49!! Natprevari bez poraz bevme. Inace stvarno smesno i nesvatilivo mi e zoso fanovite na inter se raduvaat ko da osvoile liga sampioni ripaat postiraat :pos: . Bitno uste sme prvi i sega mozeme po opusteno vo sekoja naredna utakmica da vlagame bidejki ne morame rekordi da rusime,mora da se priznae deka toa bese golem tovar.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom