Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро еве најди страст, љубов, привлечност, желба за секс, за вечен живот, желба за брак, било каква потврда дека животното сака или се согласува. Ајде барем едно нешто поддржи го со факт, да оваа група на животни се љубители на луѓе и се палат на луѓе, при тоа имаат склоност за брак и заеднички живот со човек кој им го има меракот. Ајде гуглај најди таков вид на животни?
Не поддржувам ништо кое е направено под присила, против воља на другата страна, со уцена, измама или искористување на менталната состојба на личноста. За се друго ќе најдам некое оправдување, ако е взаемно и искажано при здрава свест и разум.
Друго? Само за ова се замацував? :icon_lol:
Жено проблемот е што животните ни меѓу себе не си даваат вербална согласност а не пак на човек, а за иницирањето на секс од страна на животно кон човекот зарем тебе никогаш не ти рипнало кучето на нога да те клецка,зарем тоа не е иницирање на секс,тоа е и повеќе од вербална согласност ? :pos:
Еве ти и овде читај и плачи
http://www.huffingtonpost.com/2011/09/23/malcolm-brenner-dolphin_n_974764.html
некој да не го натерал со сила коњов педер да му рипа на полицаецов ?
fuck-the-police.jpg

Кучево да не го тепаа или присилуваа за да и рипне на бабава ? :pos:
Сега бабва да ја дадеме на суд,за злоупотреба на животни, или кучево да го тужиме за силување:pos: И тоа пази не ти требаат повеќе примери на повеќе животни, кој што се склони да имаат секс со човек, и се склони и имаат потреба да живеат со човек.
мајмунов како поинтилигентно битие да го казниме пшарично или со казна затвор затоа што го пердаши кучево и го злоупотребува затоа што е поинтилигентен од истото ?

Ова не го мислеше сериозно затоа не ти го земам овој коментар. :icon_lol:

Биди ми поздравен и терај со паметот што го имаш.
Најсериозно ти зборувам не се знае животот што носи...Ќе те турат во затвор или на брод и опа :) Никад не се знае.

Za dobro poznat - Ти мене ми кажуваш дека јас сум си нашол несета и не сум ја заслужувал и се чувствувам повреден од тебе.Не ми дава да ти реплицирам доле под твојот коментар , па затоа решив тука да ти реплицирам.Јас сум нашол невеста и тоа е моја работа, а ти се гледа дека немаш невеста и сигурно нема ни да имаш никогаш со тие твои атеистички убедувања, а камоли да имаш деца све фалични ќе бидат како тебе.

Za dobro poznat - Ти мене ми кажуваш дека јас сум си нашол несета и не сум ја заслужувал и се чувствувам повреден од тебе.Не ми дава да ти реплицирам доле под твојот коментар , па затоа решив тука да ти реплицирам.Јас сум нашол невеста и тоа е моја работа, а ти се гледа дека немаш невеста и сигурно нема ни да имаш никогаш со тие твои атеистички убедувања, а камоли да имаш деца све фалични ќе бидат како тебе.
иди бе удави се во крстена вода ај жити господин стефан :pos:
Кај прочита јас такво нешто да напишам ?

:) Срце мене ме чуди како си способна да изедначуваш хетеро со педер а притоа да осудуваш зоо.
Само заради некоја глупава способност за вербален говор, зарем не сме сите исти пред бога ?
твојот аргумент некако многу е лабав, со свесноста и согласноста.:icon_lol: Зошто да се ограничуваме сега на некоја таква банална особина способност за артикулиран говор.
не знам од каде која либерал како тебе кој подржува педер брак што е за пофалба, да биде против било што друго. Или да има нешто против бракови помеѓу жена кја што има 12 години и постар маж.
не мислиш дека загазуваш во водите на лицемерието и медиокритетот мммммммм ?
Нели според аргументот за свест и воздржување и педерите би требало да се воздржуваат или па не, чекај ти го цитираш мнозинството велиш дека животното не е свесно и затоа е нелегален секс со него,иако не е на листа на болести. Но од друга страна велиш дека педерастијата е нормална иако мнозинството вришти дека не е, што ти е тебе бре жено ?
Инцестот бил лош поради потомството,а ако го прават тоа без потомство е во ред, а уствари тие нели СВЕСНО влагаат во инцест и се свесни за последиците кон потомството, зошто сега нив ги судиш, ако некој сака да има дегенерирани деца тоа нели си е нивни проблем ? Зошто да им забраниме на двајца зрели возрасни свесни еднинки да стапат во брак само затоа што се родиле од иста мајка и исти татко,зарем до таму оди твоето разбирање ?
VZAEMNA soglasnost na vozrasni lica.
Koj del ne ti e jasen? Kade e slicnosta so pedo ili nekro ili zoo?
Oti sosila se pravis lud?

Жено проблемот е што животните ни меѓу себе не си даваат вербална согласност а не пак на човек, а за иницирањето на секс од страна на животно кон човекот зарем тебе никогаш не ти рипнало кучето на нога да те клецка,зарем тоа не е иницирање на секс,тоа е и повеќе од вербална согласност ? :pos:
Еве ти и овде читај и плачи
http://www.huffingtonpost.com/2011/09/23/malcolm-brenner-dolphin_n_974764.html
некој да не го натерал со сила коњов педер да му рипа на полицаецов ?

Кучево да не го тепаа или присилуваа за да и рипне на бабава ? :pos:
Сега бабва да ја дадеме на суд,за злоупотреба на животни, или кучево да го тужиме за силување:pos: И тоа пази не ти требаат повеќе примери на повеќе животни, кој што се склони да имаат секс со човек, и се склони и имаат потреба да живеат со човек.

Ама тебе нагон изгледа не ти е јасно што е па го повторуваш со примери она што јас го зборувам. Човек и животно разлика, цело време моите зборови ги потврдуваш свесен си?:icon_lol:
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 21:08 ---
Оти незнае ни една друга причина, овие му ги потопив како бродолом :D
Мислеше за инцест или за полигамија ќе имам против, а паѓаат секогаш на истите термини зоофилија, некрофилија и педофилија. Барем тие се лесни за оспорување, јас викам друго ќе каже нешто, ќе изненади, он лет 3 муабет:)

иди бе удави се во крстена вода ај жити господин стефан :pos:
Кај прочита јас такво нешто да напишам ?
Извини ,, Stavrogin `` ми го напишал ова еве : Ти да бидеш среќен што воопшто си најде невевче. Мене само ме плаши фактот што ти ќе имаш деца.
Извини уште еднаш !

Ама тебе нагон изгледа не ти е јасно што е па го повторуваш со примери она што јас го зборувам. Човек и животно разлика, цело време моите зборови ги потврдуваш свесен си?:icon_lol:
Ама дали ти си севсна,дека според твојата дефиниција и педерскиот секс е само нагон.
Бараш пример каде што животно иницира секс,има потреба од човек и да живее со човек,ете ти го примерот, ете ти ја природноста, сексот е нагон и кај хетеро и кај педер и кај животното. :pos:
Ах бре љандро сега ќе почнеш да ме убедуваш во неприродноста и дека цело време уствари го кажувам тоа што ти го мислиш, епа сестро ако мислиш дека треба да се декриминализира сексот со животни зошто гледаме дека и тие го иницираат и го посакуваат а чим некој иницира не е искористен само затоа што нема способност за вербален говор, ако не може да се согласи вербално се согласува на погоре посочениот начин. :pos:
И сега буташ дека педерите се разликуваат,зашто бе и тие да не контролираат нагон ?
Свесноста свесноста свесноста, далеку од аргумент кој држи вода.
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 21:12 ---
Оти незнае ни една друга причина, овие му ги потопив како бродолом :D
Мислеше за инцест или за полигамија ќе имам против, а паѓаат секогаш на истите термини зоофилија, некрофилија и педофилија. Барем тие се лесни за оспорување, јас викам друго ќе каже нешто, ќе изненади, он лет 3 муабет:)
Жими таска си потопила, само се согласуваш со стереотипи поставени од мниозинствпото, еве во шведска не е забранета зоофилијата како што не е забранет ниту педерскиот брак.
Зарем не треба ние да го следиме нивниот либерален пример ?

Моментот кога се споредуваат луѓе со животни каде треба да се докажат или објаснат сексуалните нагони во најфолософско - социјално -психолошка смисла на постоењето на животот на планетата...
MmJnRGkyQll0SVkx_o_crazy-old-laughing-giggling-italian-man.jpg

На која планета од безброј примери на хомосексуалност кај многуте видови постои само еден вид кај кој се појавува хомофобија - луѓетто. Но секако на тоа следи...
24694359.jpg

После кое/ј/а се вракаме на првиот мномент на споредби...
MmJnRGkyQll0SVkx_o_crazy-old-laughing-giggling-italian-man.jpg

И сега буташ дека педерите се разликуваат,зашто бе и тие да не контролираат нагон ?
Зошто е взаемен. Животното гледај на сликите како иницира нали секс, а луѓено се плашат, бегаат, бараат помош. Ако сака да исполнува нагони на животни некој нека ги соблече гаќите и нека чека да дојде нагонот. Само да не чека на погрешно место и во погрешно време :pos:

Пријателе, ако правата ги ограничуваме само на ВЗАЕМНА согласност и согласностм јас ќе ти најдам сега 4000 души кој што се согласни да се убијат сите педери, но тоа нема да значи дека е во ред да се убијат.
не можеш да речеш овој има право само затоа што се двајца, притоа да ги употребуваш истите атрибути кој што ги употребуваат твојте противници ги користиш ти за да тебе не ти дадат права.
како што може да се споредува хетеро и педер брак а нели хетрото не е ништо подобар од педер, така не треба да се прави поделба ни помеѓу педо,некро или зоо.

:pos::pos:

Арно му рече, му го плесна в лице...

Зошто е взаемен. Животното гледај на сликите како иницира нали секс, а луѓено се плашат, бегаат, бараат помош. Ако сака да исполнува нагони на животни некој нека ги соблече гаќите и нека чека да дојде нагонот. Само да не чека на погрешно место и во погрешно време :pos:
Зошто бегаат, па незнам можеби од истата причина зашто и јас не пердашам некоја пред други луѓе кој што снимаат ?
Е сега ако ти си егзибиционист и практикуваш такви работи во јавност тоа е веќе друга тема,ова не би го нарекол бегање ова повеќе е срамежливост од камера,а во некоја мера и страв од осуда . :pipi: Пошто ги стигматизирате луѓево и можат затвор да лежат за нивната искрена взаемна љубов и секс инициран од животното:pos:
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 21:24 ---
:pos::pos:

Арно му рече, му го плесна в лице...
Го изедов јас наместо тебе те ебам у педерот :pos::pos:
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 21:25 ---
И велиш дозволуваат брак со животно во Шведска? Ами ако има беснило кучето или некоја бруцелоза од некоја овца да закачи вљубениов шо прајме? Или прво на лекар си го носи партнерот коњ, он се прегледува кај докторот, вљубениов го чека надвор, излегува со позитивни вести, зарикува еднаш и си галопираат накај дома. Па нели е исто човек и животно, мора и исто да се однесуваат нели :icon_lol:
Незнам нај веројатно како и педерските бракови прво се проверуваат за сида,трипер,гонореја, па после идат у матично.:pos:

Жими таска си потопила, само се согласуваш со стереотипи поставени од мниозинствпото, еве во шведска не е забранета зоофилијата како што не е забранет ниту педерскиот брак.
Зарем не треба ние да го следиме нивниот либерален пример ?

И велиш дозволуваат брак со животно во Шведска? Ами ако има беснило кучето или некоја бруцелоза од некоја овца да закачи вљубениов шо прајме? Или прво на лекар си го носи партнерот коњ, он се прегледува кај докторот, вљубениов го чека надвор, излегува со позитивни вести, зарикува еднаш и си галопираат накај дома. Па нели е исто човек и животно, мора и исто да се однесуваат нели :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom