Манчестер Јунајтед - Арсенал |Сабота 03 Ноември 2012 |Час: 13:45 | Олд Трафорд

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    114
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде бе топџии, претресени мислиш со којзнае кој играат...:P

Рутинирано, ако погодеше Шрекот, највероватно ќе беше game over. Иако не ми е јасно од каде таа нервоза да го промаши голот против таков бос голман.

Мислам малку појако да притисне Јунајтед, тотално се збунува целата одбрана на Арсенал, не знаат како да избацат дури. Очигледно доста поискусни се џаолите. Казорла кутрето грехче...:)

Наводно Сантос го земал дресот на РВП на полувреме, го видовите ли вие тоа. Какви беда од играчи играат во Арсенал, па полувреме е уште, такво нешто играч на Јунајтед никогаш нема да направи.

Јас ја имам 1 & 3+, но никакво темпо нема натпреварот. Да не испадне по онаа едниот не сака, другиот не може...

Не го продадоа ти кога ми рече, а ако го продадат и останат со просекон Ешли тешко нас.
Технички, Јунајтед го продаде. Тоа што тој не прифати да замине е друга работа. :) Ама зимава тешко дека ќе ја преживее. И Ферги треба да купува ново крило. Левичар по можност. Фали тоа ептен.

Наводно Сантос го земал дресот на РВП на полувреме, го видовите ли вие тоа. Какви беда од играчи играат во Арсенал, па полувреме е уште, такво нешто играч на Јунајтед никогаш нема да направи.

Да, РвП му го даде дресот. :pos:

Овој Андерсон да не боледува од хормонски пореметувања, види каква свиња станал, се товел овој ко свиња за колење.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom