Ураганот Сенди во живо

• Креатор на темата Креатор на темата acetetovo
  • Време на започнување Време на започнување
Србиве си пукаат сеир немаат гајле. Еве што начекав на фб:
Uragan Sendi pozdravlja amere uz pesmu: "S'namerom dođoh u veliki grad" :DПонедељак је свануооо
у срце ме гануоо
Сенди њима долазии
њујорк цео односи
Застани Сунце не сијај им
Молим те данас не пријај им
лијте кише,хладне воде
њујорк оде,њујорк оде!

Аман, досадни сте веќе со спрскиве коментари, на кој му е гајле шо пишале Србите -.-

Србиве си пукаат сеир немаат гајле. Еве што начекав на фб:
Uragan Sendi pozdravlja amere uz pesmu: "S'namerom dođoh u veliki grad" :DПонедељак је свануооо
у срце ме гануоо
Сенди њима долазии
њујорк цео односи
Застани Сунце не сијај им
Молим те данас не пријај им
лијте кише,хладне воде
њујорк оде,њујорк оде!
Вчера на YouTube Live што има за ова уграганов, србиве само се читаја..од 130.000 гледачи, тие 120.000 беа само :)) Абе пукаа сеир ко не видено, нешто му караа, песни му праќаа нешто запали чу пола града . Денеска коментарите се исклучени :)

Според она што го прави Америка низ светот, ова е вистинско шоу приредено од природата!

Знам дека ова е форум и секакви глупости може да се прочитаат и се помирив со тоа, live and let live. Ама, не очекував дека ќе налетам на вакво мислење.

Значи ти колнеш непознати луѓе, нит ги знаеш нит ги познаваш, живееш на илјадници километри од нив...само затоа што ти МИСЛИШ дека се ИНДИРЕКТНО поврзани со твоите теории, па нека бидат сега колатерална штета.
Ако веруваш во карма толку како прво, нема да кажеш ваква работа, зашто нели се се враќа.

Logic, you make none.

Still have power :) ....Samo mojata zgrada prezivea i ima struja ...ima gospod... :) Inace momentalno se evakuritat celi gradovi ,nema struja vo mnogu oblasti ...metroto u NYC e haos.. .loso loso...

311233_2482917209691_1740381080_n.jpg
attachment.php
Slika koja mi ja isprati prijatelka od Long Island slikano pred naletot

Still have power :) ....Samo mojata zgrada prezivea i ima struja ...ima gospod... :) Inace momentalno se evakuritat celi gradovi ,nema struja vo mnogu oblasti ...metroto u NYC e haos.. .loso loso...

Да, да. Господ е одговорен што твојата зграда има добра конструкција и стабилна сигурна електрична мрежа.

Да, да. Господ е одговорен што твојата зграда има добра конструкција и стабилна сигурна електрична мрежа.

Не биди глуп, според претходната логика на acetetovo, Господ знае дека во таа зграда живее Македонец кој не е одговорен за монструозните работи на Американците во светот, па му остаил да има струја.

Eve edno malo video sto go snimav od pred zgrada....momentot koa rokna Edison centralata u Menheten..... (15 Kmh) od mene.....
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 17:14 ---
Dark King..... Talk to the hand.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom