Ураганот Сенди во живо

• Креатор на темата Креатор на темата acetetovo
  • Време на започнување Време на започнување
Човече јебеш америка во Охрид како што дува ветер сега никаде. Мислам дека ќе ми искрши се
Тргнав на темава истово да го пишам...Сочуствуваме со our fellow Americans :D

Некој што мрази жени.:icon_mrgr: Скоро сите имиња на урагани имаат женски имиња. За ова последново сум сериозна. :)

Не е мое мислење го прочитав некаде.

Женските имиња се даваат поради женските карактеристики, кога ќе дојдел ураганот бил топол и влажен тоа на почеток, со тек на време ќе те поплави а на крај кога ќе си замини пустош после нејзе :icon_lol:.

Ех Сенди Сенди :icon_lol:.

Леле бе, со камериве ме пукнаа и носталгии.
У пм.

Инаку сега веќе удрира во Њу Џерси, така?

new jersey naj mn naeba do sea ?

Њу Џерси го удри рано сабајле околу 4-5 часот по Македонско време. Имам блиски роднини во Клифтон, Њу Џерси и сите се евакуирани под итно со помош на Националната Гарда, полиција и слично. Ги однеле во некое скривалиште на некое високо место околу 300.00 илјади луѓе. Сите комуникации се моментално прекинати, додека зборевме на Skype ги известија дека ќе останат без струја за едно 15 минути. Досега поминаа околу 4 часа откако последен пат се слушнавме и нема ништо новости дирекно од роднините.

Леле бе, со камериве ме пукнаа и носталгии.
У пм.

И од коа ќе врати ќе замараш со Америка? 3 месеци беше ало. За 3 месеци не моеш ни цело маало да го разгледаш а ти носталгии од Њујорк ќе праиш.

И од коа ќе врати ќе замараш со Америка? 3 месеци беше ало. За 3 месеци не моеш ни цело маало да го разгледаш а ти носталгии од Њујорк ќе праиш.
Па тебе лично не те замарам, а и имаш многу видови на опции, како да не те замарам.
Ич да не ти е гајле, за моите носталгии ;)

677e036c225e11e2ad9722000a1e8ac8_7.jpg

Сликиве со ајкулава се фејк

Србиве си пукаат сеир немаат гајле. Еве што начекав на фб:
Uragan Sendi pozdravlja amere uz pesmu: "S'namerom dođoh u veliki grad" :DПонедељак је свануооо
у срце ме гануоо
Сенди њима долазии
њујорк цео односи
Застани Сунце не сијај им
Молим те данас не пријај им
лијте кише,хладне воде
њујорк оде,њујорк оде!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom