- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Од мене не си дупло![]()
Доста, срам да ти е, шест месеци те прогонувам да се запознаеме...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од мене не си дупло![]()
HITCH; Princess Of Evil; Donald Sikert; i Неса ми се сведоци дека имав намера да дојдам, али они неможеаДоста, срам да ти е, шест месеци те прогонувам да се запознаеме...
HITCH; Princess Of Evil; Donald Sikert; i Неса ми се сведоци дека имав намера да дојдам, али они неможеа![]()
Фала богу дека е она крива, не сум јас![]()
Не верувај на описи дадени од еден педер, педерите се познати по тоа што се склони на претерување преувеличување и потпикувањеleandra, богами опис, со принцеви, лордови, до гласчиња за на теве уууу тоа е доста голем материјал за обработка![]()
Ауф господине испод част да не ти е?Не верувај на описи дадени од еден педер, педерите се познати по тоа што се склони на претерување преувеличување и потпикување
И јас се спремав за на виноскоп,ама кога прочитав дека ќе има претставници од педер популацијата се откажав
Баш ме интересира дали KIFFLA се запозна со дежурниот педер на форумов.![]()
Ili se somneva u sopstvenata seksualna orientacija.Ауф господине испод част да не ти е?
ЕптенАуф господине испод част да не ти е?
Извинете што ве вознемирив.Ептен![]()
Нема потреба од извинување, впрочем секој има право да постави прашање.Извинете што ве вознемирив.
Се согласувам со се. Но пред да навалат мажите морам да кажам дека Velvet She има две маани. Сака да си го кастрира мачорот и има дечко.
![]()
Ги немам запознаено Velvet She; Ставрогин; Forrest Gump; и Сталакерот со AnFem; за да дадам оценка на описов. Иако еве Суси е добро опишан
За другиве верувам дека од збор до збор е како што опишал плус Ставрогин згоден и неопходен тоа мора да се види
Сакам да знам во детали како поминала вечерва на иста маса Суси и Анфем![]()
Не верувај на описи дадени од еден педер, педерите се познати по тоа што се склони на претерување преувеличување и потпикување
И јас се спремав за на виноскоп,ама кога прочитав дека ќе има претставници од педер популацијата се откажав
Баш ме интересира дали KIFFLA се запозна со дежурниот педер на форумов.![]()