Ураганот Сенди во живо

• Креатор на темата Креатор на темата acetetovo
  • Време на започнување Време на започнување
Chuck-Norris-House.jpg

Taка да си знајте

Леле овие па CNN , го ставиле известувачот на една поплавена улица , едвај стои на нозе. Колку е само ГЛУПО ова , демек мора БАШ таму у водата да стои , директно од местото ,за да каже каква е ситуацијата :tapp:

Американските филмови многу често биле „визионерски“, така и сега:
78307_4898973836257_1880415300_o.jpg
664385_4897510559676_5970757_o.jpg
52841_4897499559401_1567091848_o.jpg

Тие што навиваат за остварување на 21 Декември 2012 скокаат од радост сега. :icon_lol:

Вакво нешто да не зафати нас, интернет, телефони, телевизии со месеци ќе немаме, тек до другиот ураган :eek:
Aма сметки ќе добиеме :sneaky: Држава е ова бе!

BTW, kоментар од index.hr>
Nema dobrodošlice za Sendy !?eee jebga
:LOL:

Абе не е заебанција „игра со природата“ ама да, си претеруваат Америве стандард. На крај ова ќе испадне само „обично“ невреме. Мене ме чуди ова шо читам на NewYorkTimes дека дури 3 дена ќе трае бурава на копно... :cautious:

Абе не е заебанција „игра со природата“ ама да, си претеруваат Америве стандард. На крај ова ќе испадне само „обично“ невреме. Мене ме чуди ова шо читам на NewYorkTimes дека дури 3 дена ќе трае бурава на копно... :cautious:

Изборна година е. :icon_lol:

Haaa... lesno ti e tebe ...te boli k......15 C veter nula......nadvor imam veter od 130 KM.....letat drva granki....grmi.....struja poleka snemuva .....voda nasekade....zici po zemja so struja....e da amerive nemaat so na tv da davaat pa film pravat....nema nisto.... komusnitive ve laza.......kran od nekolku tona na veter 130 km u prenaseleno mesto... ...nekolku miloni bez struja....sve zatvoreno....e smensno spored nekoi clenovi....cccc...barem respekt da imavte malku ....nemozam da ve sfatam ....komenentirate za nesto sto ne ste go doziveale....ili pak poskuvate day after tomorrow da se sluci pa da si legnete srekni bidejki ostanavte posle 12 da go gleate Sandy.....ee breee. Makedonce.....

Haaa... lesno ti e tebe ...te boli k......15 C veter nula......nadvor imam veter od 130 KM.....letat drva granki....grmi.....struja poleka snemuva .....voda nasekade....zici po zemja so struja....e da amerive nemaat so na tv da davaat pa film pravat....nema nisto.... komusnitive ve laza.......kran od nekolku tona na veter 130 km u prenaseleno mesto... ...nekolku miloni bez struja....sve zatvoreno....e smensno spored nekoi clenovi....cccc...barem respekt da imavte malku ....nemozam da ve sfatam ....komenentirate za nesto sto ne ste go doziveale....ili pak poskuvate day after tomorrow da se sluci pa da si legnete srekni bidejki ostanavte posle 12 da go gleate Sandy.....ee breee. Makedonce.....

Не бе далеку од тоа дека посакуваме лошо нешто или не веруваме. Само не е првпат вакви урагани да се дешаваат, ни луѓе без струја да останат, но да, ова е Америка, светскиот лидер така да очекувана е и поголема фама.

п.с. Све најдобро и известувај од прва рака. :D

Sto se krivi nedolznite luge , ako nekoj pravel greski toa se drugi luge povisoko gore a ne obicnite ameri:(
Поддржувачи на тие грешки...
Зш на earthcam.com само 8 камери има моментално? неможам други градови да гледам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom