Трендови во МК медиумите од кои ни се кења

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
На прво место по посетеност се наоѓа сајтот за возрасни, за кој, верувале или не, прв пат слушаме, а тоа е адресата www.youjizz.com. :eek:
Кај живеат овие бе? Под некој камен?
За она од dobro poznat не вреди да се коментира. Мислам, кој нормален ги кажува овие реченици „Соблечи ги алиштата. Нема да правиме ништо, само сакам да ја чувствувам твојата кожа на мојата“ и „Остави ме само врвот да го ставам“ :tapp:

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Веста дека Зоки загинал ги премина сите граници на мизерии.
Ама ние читаме што ни сервираат бе,а тие пустите се ке објават само за читаност.
Дали за наводна смрт,дали за гакичките и појадокот на Кардашијан,па до Парис Хилтон фатена како си го мести прслукот.:facepalm:
Мислам што ми значи мене тоа во животот?Треба да се нервирам заедно со нив?
Врв им се статиите за крај на светот кој е најавуван секоја година а читаат мали деца па им влеваат страв.
Потоа следат статиите од Британските научници дека откриле што сака жената,како да го "запалите"партнерот,5 чекори за убавина 10 чекори за успешна врска.А најстрашно е што некои тинејџерки ги користат советите.:гик:
Недоволното познавање на јазик...ваљда користат Гугл транслејт.

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.094
Поени од реакции
11.501
На денешен ден во 1969 година е запалено Скопје

По наредба на австрискиот генерал Силвио Пиколомини, австриската војска го запали Скопје, кое гореше два дена. Австријците го запалија градот за да се спасат од епидемијата на чумата, но опасната болест не беше запрена од огнот.
------

Вистинската година според Вики е 1689.

V

Vollstandig

Гостин
Го најдов случајно, објавено по нашите дебилни сајтови. Кај нас по обичај ниту се обрнува внимание што е, ниту како е, битно е да седи на сајтот. Целиот интернет простор е една електронска депонија.Исто како во вистинските депонии што се фрла,расипана храна, скината облека,тоалет папир,неисправни уреди, и се останато,така кај нас се луша се и сешто по сајтовите.
п.с. Не успеав да го запознаам Александар Мустеников, авторот на овие “ремек дела“, човекот кој од збор прави роман, кој од лага кажува две.

За да може родител да се бори против злото на дрогата треба да знае да ги препознава симптомите на употреба на хемијски средства на зависност. Треба да знае да ги чита промените на однесување кај своите деца и да знае да ги разликува обичните и нормални промени од симптомите кои укажуваат на употреба на дрога.

Пазете сега, симптомите по кои ќе познаете НАРКОМАН:vozbud:

Постојат јасни и скриени симптоми кои укажуваат на употреба на дрога.
Скриени симптоми се:

1) Тајност
2) Менување на пријателите
3) Промена на облеката и општиот изглед
4) Зголемена изолација
5) Промена на интересот или активностите
6) Попуштање во школувањето
7) Промена на однесувањето кон домашните
8) Седење навечер доцна или цел ноќ
9) Носење на шишенце со капки за очи за отсранување на црвенилото на очите.
10) Откажување од спорт или други занимања.
Кој не спортува, се дрогира. Најебали сте мишеви!

А сега, НАЈСИГУРНИТЕ СИМПТОМИ ВО СВЕТОТ!
Спремете се, доста од вас ќе се препознаат дека се наркомани и без да го знаеле тоа досеа...
Јавни или сигурни симптоми се:

1) Длабока депресија проследена со спиење по неколку часа
2) Избегавање на контакти со фамилијата
3) Зголемено отсувство (бегање) од училиште:pos:
4) Досада додека е дома:pos:
5) Зголемени таинствени телефонирања
6) Почнува да пуше
7) Проблеми со пари :tapp:
8) Екстремно губење или добивање на килажа
9) Дружење со нови и постари деца
10) Истерување од школо
11) Насилнички и кавгаџијски однос
12) Слушање на хеви метал музика со содржина за дрога
13) Однесување на изгубеност, дезорентираност
14) Насилнички физички однос кон помалите
15) Промена на темата ако се праша за дрога
16) Поминување долго време на улица или некое место
17) Долги периоди на одење в нужник
18) Изгорени алишта со дупки
Можам да замислам, како дете од забаваче кое на неќење си ги гори фармерките од греалката што се грее....
Доаѓа мајка му го гледа со дупките, а после тоа отвора божјиот прирачник за наркомани, и го праќа детето во казнено-поправна установа заради дрогирање.

Останатото срање - тука.

П.С. Докторот ви објаснува како се вика Канабисот....

Индијскиот коноп или канабис е растение кое има потекло од Централна Азија а денес се има раширено по цел свет.Производот од лисјата се нарекува мерихуана

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
sphinx вака одамна се немам смеено, жив и здрав да си ми :) :) :)
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 02:16 ---
Зашто си го скокнал ова :)
За дете кое не употребува дрога, следново би било вистина:
1) Ќе можиш да разговараш и комуницираш со него

2) Ке ги знаеш и познаваш неговите другари.
3) Ќе постигнува добри резултати во училиште
4) Ќе биде вклучено и ќе учествува во разни забавни активности надвор од училиштето
5) Ќе се смее и ќе биде вклучено во фамилијата.
6) Начинот на кој се облекува можеби нема да те бендисува, но алиштата ќе му бидат чисти и уредни.
7) Ќе има сили да рече “Не”?
8) Ќе биде чесно и искрено спрема тебе
9) Расположението е релативно стабилно и нормално
10) Постојано ќе укажува дека не употребува дрога и дека во нивното друштво нема другар кој се дрогира
11) Дека е против дрогата

1. Оти е инаку познато, дека овие дувачите на мЕрихуана, постануваат глувонеми и асоцијални
2. Оти ако не ги познаваш сите 340 колеги од факс, мора да се наркозависници, и пијаници, и неранимајковци
3. Оти ако детето не ти учи, нема шанси да е на пример, едноставно, мрзливо. Дрогираш!

5. Оти ако заплаче..... одма у Кисела Вода да му бараат чарето.
.......
7. Мајки, ако син ви одговори потврдно на прашањето ,,дали ќе си ја исчистиш собата ОДМА?!,, одма под рака и на одвикнување.

10. Да сум наркоман, веројатно сите ќе ги убедувам дека не сум, волу глуп.

11. Мајки, ако децата ваши секој ден пред појадок, ручек и вечера, не ви кажат ,,Јас сум против дрогата,, веројатно е дека ..... се навлекле ,,на игла,,.

Ауууууууу...... јас па се заебавав со овие религиозниве. Ова посериозно било бе.

V

Vollstandig

Гостин
Според 8-миот пасус од овој прирачник,заклучуваме на пример,дека PurplePuma се дрогира.

8) Седење навечер доцна или цел ноќ
Моментално е 2:33, а по старо 3:33.
Ако го помножиме по 2, добиваме 666, што значи PurplePuma е во секта и се дрогира.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Според 8-миот пасус од овој прирачник,заклучуваме на пример,дека PurplePuma се дрогира.

Моментално е 2:33, а по старо 3:33.
Ако го помножиме по 2, добиваме 666, што значи PurplePuma е во секта и се дрогира.
Според истото тоа, ти и сите овие лајкувачиве, све сме дрогираши.
Ајмооооооооооо сектооо!!!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Моментално од пребрујувањето дали биле 10 000 или 70 000 или 100 000 со се седиштата во автобусите, чадорите и тркалата од моторните возила кои одат низ улиците. Премногу политика...............политиката го врти светот демек да, ама ова не бива, на психа почна да ми мава :unsure: (налет друго премногу смешни и глупи ми се пропратно со коментари од типот одимееееееееееее, или не се пригубувајте)

Kajgana Shop

На врв Bottom