Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
И уште нешто. Не ме чуди што навивачите на Челзи го спомнуваат Минхен и го колнат Јунајтед. Па во текот на минатите 2 сезони 5 пати ги пратија фудбалерите на нивниот омилен тим на електрични столици, бесилки и разни егзекуции. А и на пола Хитлер им е идол. Така да, нормално е тоа. :)
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 21:33 ---

Јас па мислев оти игра средина. :pos:

Туку баш сеа ќе проверам листата на повредени играчи на Јунајтед. Баш ме интересира кои судии се аут за дербито со Арсенал.
Господ нека ти е на помош синко.

Господ нека ти е на помош синко.
Кој дел од постот не ми е точен, па господ да ми е на помош? Првиот? Вториот е заебанција, па не верувам да ми викаш за тоа.

И уште нешто. Не ме чуди што навивачите на Челзи го спомнуваат Минхен и го колнат Јунајтед. Па во текот на минатите 2 сезони 5 пати ги пратија фудбалерите на нивниот омилен тим на електрични столици, бесилки и разни егзекуции. А и на пола Хитлер им е идол. Така да, нормално е тоа. :)
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 21:33 ---

14/88!! Па не само Хитлер...и Мусолини може да се каже. :)

А и гледам член си од демекври 2011, па нормално оти не знаеш како во 2010 пола фан клуб на Челзи беше баниран, заради електричните столици и бесилките што ги постираа во фан клуб Челзи и беа наменети за нивните миленици. (ова е за HoT IcE)

А и гледам член си од демекври 2011, па нормално оти не знаеш како во 2010 пола фан клуб на Челзи беше баниран, заради електричните столици и бесилките што ги постираа во фан клуб Челзи и беа наменети за нивните миленици. (ова е за HoT IcE)

Како пола фан клуб кога само фантомот беше баниран за такви слики. Може уште еден максимум да имало, повеќе не беа сигурно.

Колку што се сеќавам, еден член беше баниран поради слики од Аушвиц....за друго потсети ме? :) И добро де што, членот бил пократок на нерви, многу се изнервирал...се случува...мислиш мене не ми идеше сеа 300 сочни пцовки за Клатикур да кажам? Или па во некои други ситуации...се случува...и не беше пола фан клуб, во прашање беше Фантом и можеби уште еден, ама не сум сигурен, за него се сеќавам.

Е тука е моментот кога би требало да се опне клуч. Челзи беше подобриот тим на теренот денеска, manure издвои резултатска победа.

Поздрав и да го клатат црнци Клатенбург :coffee:

Kaко и да е, еден беше баниран само може, ама 100% сум сигурен оти повеќето беа со истиот став. :D

Е тука е моментот кога би требало да се опне клуч. Челзи беше подобриот тим на теренот денеска, manure издвои резултатска победа.

Поздрав и да го клатат црнци Клатенбург :coffee:
Како бе клуч? Па во среда играме Лига Куп, каде ќе ги пцуете судиите во среда? :)

Беа банирани само 1/2 членови момче ;)

Се надевам дека Челзи ке победи со голема судиска помош (нешто во стилот на Хауард лани кога им подари на Јунајтед 2 апстрактни пенали) па да уживам додека читам умрени и очајни коментари по натпреварот :cool::cool:
:eek:

Може да се остави темава отворена и за купот ама незнам колку е паметно. Иако воопшто не ми ие барем мене битно каков ќе биде исходот таму. Да се прашував јас уште од сега ќе ви ја дадев, враќајте се во Манчестер немора да се игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom