Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи вие сте многу послаба екипа, денес како што гледам беа сите поставени во одбрана...
Односно да, во право си лани не ја поминавте групата....:)
Ние имавме 21 шут од кој 13 беа во рамки на голот.
И пак изгубивме :facepalm:
Му пишуваш на хејтер на МанЈу бе, не навивам за такви тимови, само што сум хејтер и на нафташки тимови така да не навивам и за такви тимови.

409149_420069728059337_1258932283_n.jpg

Само колку за информација, да се разгорат уште толку дискусиите...
"Unitedov izvrsni direktor nedavno posta potpredsjednik FA Engleske" :свиркам:

Кој пенал?.
Раката од луис на резултат 2-1!
Ех, колку сакам вака кога се правите мутави у ситуации што не ви одговараат, посмешно и од вицотека, нек си ибе мајката :vozbud:

дечки доста се дрогирате, помирете се со резултатот, лапните чаша млеко и на спиење, време е више за деца што не разбираат фудбал ;)

дечки доста се дрогирате, помирете се со резултатот, лапните чаша млеко и на спиење, време е више за деца што не разбираат фудбал ;)
Искрено, со ова што го кажа сега ми личиш на некој од 7/8 одделение. Така да....

Напијте се едно дијазепам од 1,5мм или посигурно 2мм и напокријајте се и заспијајте. :icon_lol:

И да,отсега почесто ќе ни суди Клатенбург. ;)

Океј бе, МОЈА ГРЕШКА тоа со офсајдот. Го прашав Џони Вајсмилер да ни каже точно, оти не бев сигурен. Знам оти има некое такво правило, ама не ми текнува што е точно. Дали беа 2ца играчи, дали ако е топката зад голманот, не знам точно.

Демек вие не прајте грешки. Не само јас, вие....туку и судиите грешат. Еве нека се грешка вториот црвен на Челзи и голот. Ама и Рамирес направи 15 фаули сам, а не доби ни жолт.

Ама ПЕНАЛОТ за Манчестер?? Оти никој не го спомне тоа? И тоа таа грешка беше прва, пред сите. Исто така многу битен момент. Оти ако имаше пенал, цел меч ќе беше различен.

Ако се земе се на се:
- недосуден пенал - гол од офсајд
И останува црвениот на Торес. Е ова е грешка на судијата, ама ненамерна, ради лошата посавеност во ситуацијата. А и контактот беше МИНИМАЛЕН, едвај се виде од спротивниот агол, немаше шанса да го има приметено судијата. Ама вака или онака Челзи пак ќе си беше со играч помалце. Нели? :)

И уште нешто. Ќе кажам само дека ако Челзи играше со сите 11 играчи Манчестер немаше шанса да победи. Не дека ви лижам гз, само искрено кажувам. :)

Океј бе, МОЈА ГРЕШКА тоа со офсајдот. Го прашав Џони Вајсмилер да ни каже отчно, оти не бев сигурен. Знам оти има некое такво правило, ама не ми текнува што е точно. Дали беа 2ца играчи, дали ако е топката зад голманот, не знам точно.

Демек вие не прајте грешки. Не само јас, вие....туку и судиите грешат. Еве нека се грешка вториот црвен на Челзи и голот. Ама и Рамирес направи 15 фаули сам, а не доби ни жолт.

Ама ПЕНАЛОТ за Манчестер?? Оти никој не го спомне тоа? И тоа таа грешка беше прва, пред сите. Исто така многу битен момент. Оти ако имаше пенал, цел меч ќе беше различен.

Ако се земе се на се:
- недосуден пенал - гол од офсајд
И останува црвениот на Торес. Ама вака или онака Челзи пак ќе си беше со играч помалце. Нели? :)

И уште нешто. Ќе кажам само дека ако Челзи играше со исте 11 играчи Манчестер немаше шанса да победи. Не дека ви лижам гз, само искрено кажувам. :)
време беше нешто реално да се прочита!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom