Фан клуб - РК Металург

Не знам зошто али Металург-Загреб ми мириса на Х за кладилница.

Не знам зошто али Металург-Загреб ми мириса на Х за кладилница.
Па стави ја ако ти мириса сигурно ќе има добар коефициент.
Металург веќе има 2 изгубени така да нема многу место за нерешени да игра али ти си знаеш :)

Гледа некој со Загреб сега ?
16-13 полувреме...

16-13 полувреме...
Гледа:D
Вугринец :cuc: ... атмосферата во Автокоманда е баш одлична, штета што Металург 4-5 контри не реализираа..
21-15 моментално.

16-13 полувреме...
Не гледав прво полувреме али второво фуриозен почеток на Металург. Сега е 7 разлика, а во претходни два напади Георгиевски и Манасков промашија зицери. Три пати по ред им пресекоа топка на Загреб.
--- надополнето: 26 октомври 2012 во 18:58 ---
24-15 ги патосираа

Колку напади по ред им украдоа топка o_O
Станиќ со додавање до Пирати :pos:

Според мене ова им беше најдобар натпревар на Металург годинава, особено првите 15 минути од второто полувреме. Да немаше опуштање во последните минути победата ќе беше поубедлива.
Вугринец не само што се покажува како правилно засилување, туку е вистински лидер во екипата :eek:
Без Мојсовски да ги тепаш Загреб со 7 (не видов точно колку заврши 33-26???) разлика не е мала работа, па колку и да имале смна на генерации. Јас па се радував што им земавме бод таму, а вака гледам не се нешто посебно :unsure:
Стандардно добра одбрана на Металург. Гостите којзнае колку принудно изгубени топки имаа, по што Металург имаа многу контри.
Станиќ... пензионирај се жити се :icon_mrgr:
Како може да ги фаќа тие од крило стварно не ми е јасно :cuc:
Ракчевиќ со утакмица на сезоната. Правеше огромен простор даде многу голови, одлично изиграно.
Манасков дефинитивно ќе биде лидер на овој тим и на репрезентацијата колку и да ми е антипатичен со однесувањето и особено со пируетите кои ги прави а направи и денеска... Нека дојде побрзо некој скаут од Германија нека го носи одма... :icon_mrgr:
Тешки да се избориме и ние за фајнл-фор ако не се паднеме во полуфинле, ондак финале сто посто ќе биде Вардар-Металург со оглед на тоа што турнирот ќе се игра во Скопје.

ЛИНО ЧЕРВАР го обожавам човеков,конечно со слатка одмазда против своите сонародници,како само врескаше и по судии кои памет кажано беа аматери,летаа закани ! хахаха ѕвер е Лино !

Металург докажа дека е најдобар тим на Балканот и еден од најдобрите во Европа.

Манасков прераснува во страшно крило,голот на крај ВРВ.
--- надополнето: 26 октомври 2012 во 19:31 ---
Според мене ова им беше најдобар натпревар на Металург годинава, особено првите 15 минути од второто полувреме. Да немаше опуштање во последните минути победата ќе беше поубедлива.
Вугринец не само што се покажува како правилно засилување, туку е вистински лидер во екипата :eek:
Без Мојсовски да ги тепаш Загреб со 7 (не видов точно колку заврши 33-26???) разлика не е мала работа, па колку и да имале смна на генерации. Јас па се радував што им земавме бод таму, а вака гледам не се нешто посебно :unsure:
Стандардно добра одбрана на Металург. Гостите којзнае колку принудно изгубени топки имаа, по што Металург имаа многу контри.
Станиќ... пензионирај се жити се :icon_mrgr:
Како може да ги фаќа тие од крило стварно не ми е јасно :cuc:
Ракчевиќ со утакмица на сезоната. Правеше огромен простор даде многу голови, одлично изиграно.
Манасков дефинитивно ќе биде лидер на овој тим и на репрезентацијата колку и да ми е антипатичен со однесувањето и особено со пируетите кои ги прави а направи и денеска... Нека дојде побрзо некој скаут од Германија нека го носи одма... :icon_mrgr:
Тешки да се избориме и ние за фајнл-фор ако не се паднеме во полуфинле, ондак финале сто посто ќе биде Вардар-Металург со оглед на тоа што турнирот ќе се игра во Скопје.
Утре и вие Нексе ќе ги освежите и ќе бидат македонско-хрватскиве дуели 2/2 за нас. :D

Убаво ги понижи овие Загрепчаните, Манасков секоја му чест. Само напред да се гази се до крај. Се надевам нема да паѓа формата, плус Македонија игра квалификации па на Светско на крај на сезона мислам дека не треба да стане збор за титулата во Македонија и за финале во лигава.

Да не беше овака резултатот, немаше шанса да направи пируета, во ЛШ имаше во неколку наврати тоа да го направи, ама не, изглеа му има пискано Лино да не се глупира.

Pretpostavuvav deka se drva Zagreb, ali ne deka se olkavi drva, pusti Goluzha mu ideshe u zemja da propadne.
Do sega ova beshe najbolja utakmica shto ja izigrale Metalurg sezonava, Manaskov definitivno izrasnuva vo klasa igrach. A ona gomnono Zlatko mu go usra cepelinot na Vugrinec koj kje beshe shlag na tortata za odlichnata igra na Vugrinec. Ama neli, on morashe da naprai prestap.
Patem daj kazhete im na Pirati neka si go zgolemat repertoarot na pesni, se znae koga se pee "Izlezi momche"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom