Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
Очекувам добар фудбал,со најмалку 4 гола.И се надевам на победа на Челзи,па ќе видиме што ќе биде.
Мој тип:3-1 за Челзи.

Моменталната форма на Челзи е подобра од на Јунајтед. Нека не ве лаже пресвртот со Брага и изгубената на Челзи во ЛШ. Кец е ова.

Во дербињата во Англија никогаш не е клучна формата, затоа се најнепредвидливи ваквите натпревари. Не велам сеа затоа што Челзи се во подобра форма од нас (а се), туку не имале победувано кога биле крш прав а ние во форма а и обратно, ние сме ги победувале нив кога сме биле тотално вон форма а тие сред нивна шампионска сезона.

би требало челзи само поради ужасната одбрана на јунајтед (од времето на блан и бартез не биле толку лоши во дефанзива). а од друга страна кладилничарска параноја ми вели да не им се фати многу на челзи победа на сите дерби утакмици , плус рано им е за да се одлепат толку на табела односно манчестер толку да заостанува.

Чист X..од сите перспективи оваа изгледа како нерешено....вреди да се изигра за коефициентот не за нешто друго:LOL:

МанЈунајтед овде тепа, ако не милом тогаш силом. Англиската циркус машинерија не можи да си дозволи да некој се оддели на врвот посериозно, имиџот се руши така.

МанЈунајтед овде тепа, ако не милом тогаш силом. Англиската циркус машинерија не можи да си дозволи да некој се оддели на врвот посериозно, имиџот се руши така.

После ваков коментар,доколку тепате в недела ќе биди дупло поголемо задоволството. :icon_mrgr:

Сте го победиле големиот Манчестер Јунајтед и нивните агенти (судиите).

После ваков коментар,доколку тепате в недела ќе биди дупло поголемо задоволството. :icon_mrgr:

Сте го победиле големиот Манчестер Јунајтед и нивните агенти (судиите).
Овде не е битен ни Челзи, уште помалку Манчестер Јунајтед. Битни се апетитите на маркетинг машинеријата на Премиер Лигата, кои не можат да си дозволат рано бодовно одделување на некој тим на врвот.

Овде не е битен ни Челзи, уште помалку Манчестер Јунајтед. Битни се апетитите на маркетинг машинеријата на Премиер Лигата, кои не можат да си дозволат рано бодовно одделување на некој тим на врвот.

Ај добро.
Се е местено тогаш,што гледаме ПЛ?

Ај добро.
Се е местено тогаш,што гледаме ПЛ?
Кој спомна било шо за местено? Нема никакво местење тука, се е тоа поштено и наивно. Едноставно не смее да има бодовно одделување толку рано и то е то, таков е бизнис планот на лигата.

Според мене овој наппревар ќе го добие тимот што ќе прима помалку голови. Јас како фан на Јунајтед очекувам конечно да ги победеме Челзи на мостот време е веќе за тоа.:) Конечен тип 2-3.

Според мене овој наппревар ќе го добие тимот што ќе прима помалку голови. Јас како фан на Јунајтед очекувам конечно да ги победеме Челзи на мостот време е веќе за тоа.:) Конечен тип 2-3.
genius-meme.jpg

Убедлива победа на Манчестер. 0-3,1-3,1-4 или некој сличен резултат, исто како шо изгубија од Атлетико Мадрид.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom