Хип хоп културата во Македонија

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
albumot na tonyosan---katastrofa......pa uste 300 denari....free download ide za kvalitetov...sramota
ма каков и да е квалитетот, 300 денари брат
заборава дека е у мкд
па уше лимитед едишн, знае дека само хаце фанбојсот ќе му ги купат

П

Паган-др

Гостин
Извини молим те, нели од љубов го праеше ова, 300 денари у ваква беда за албумот, освен за Страјк шо даов, за никој друг не планирам...

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Па слушни како треба прав рап да звучи
укључи га мозак и свати, нешто научи
и не се курчи зашто немате појма
освен празно флоу у вашу лирику што има?
празна рима а порука камо гу

ova sam sebe ubio...rabotava...si se disaat sami sebe...strasno

Член од
11 април 2012
Мислења
123
Поени од реакции
107
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Го преслушав албумов на Тонио и дефинитивно е тапа,не вреди 300 денари па не знам,стриптизета да иде со него.

Ако веќе немаш да понудиш ништо квалитетно,тогаш немој на стара слава да праиш пари од тие што ти се фанови и мислат дека секое парче што ќе го извадиш ќе биде класа.
Овој потег е срамен и ги жалам дечките што дале 300 денари за ова.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Го преслушав албумов на Тонио и дефинитивно е тапа,не вреди 300 денари па не знам,стриптизета да иде со него.

Ако веќе немаш да понудиш ништо квалитетно,тогаш немој на стара слава да праиш пари од тие што ти се фанови и мислат дека секое парче што ќе го извадиш ќе биде класа.
Овој потег е срамен и ги жалам дечките што дале 300 денари за ова.
pa tolku go faleshe albumot pa tolku go falese singlot.....strasno.....samo deca dickriders i stanovi so neznaat kaj se....ke ti kazat ako ne ti se svigja ne slusaj ova e samurajski album....ali sve sto e ova e samo :losa sempluvana japanska klasika.

Kajgana Shop

На врв Bottom