Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.403
- Поени од реакции
- 26.393
Тасевски на клупата и одма губат неговите 2:0 од Спарта Прага уште во 15-та минута ![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Браво за тебе.Ја носам, и коа го глеам Ливерпул, и коа играм фудбал у населба, и на у школо коа играме... дури и на Работнички - Лацио носев![]()
Дали си ти детенце?Ја носам, и коа го глеам Ливерпул, и коа играм фудбал у населба, и у школо коа играме... дури и на Работнички - Лацио носев![]()
Тасевски на клупата и одма губат неговите 2:0 од Спарта Прага уште во 15-та минута![]()
Ти не се мешај пиле, му одговорив на човекот само да му појаснам.Браво за тебе.
И ја ти одговорив тебе со големо БРАВО. Ех до кај не стигна светот лошо е и браво да им кажеш.Ти не се мешај пиле, му одговорив на човекот само да му појаснам.
18 иам, дел сум од новата смена на генерацииДали си ти детенце?
Мислев на помладиве генерации сите Барса,Реал фанс...
Сеа не ме задевај,учам англиски тест прам не туку ме цитирај!18 иам, дел сум од новата смена на генерации
Хех, а ако гледаме така онда шо да кажеме за ромчињата шо носат дрес од Роналдињо у Барса?![]()
Ти не знаеш македонски, а не пак англискиСеа не ме задевај,учам англиски тест прам не туку ме цитирај!![]()
Шо го сакаш сега,да го тепам со палката или да го тепам со раците?Ти не знаеш македонски, а не пак англиски![]()
Кого ќе тепаш беШо го сакаш сега,да го тепам со палката или да го тепам со раците?
Да не го имаш проблемо?![]()