W
Werther
Гостин
Не го терај човекот да чита книги за imaginary friends.Ne se vika taka kako sto ti pisuvas..citaj malce Biblija pa posle pisvaj za toa..
Не го терај човекот да чита книги за imaginary friends.Ne se vika taka kako sto ti pisuvas..citaj malce Biblija pa posle pisvaj za toa..
Ти што книги читаш?Не го терај човекот да чита книги за imaginary friends.
A демек ти се појави учен дека била измислица библијатаНе го терај човекот да чита книги за imaginary friends.
Ne go donesov jas na temava, mu vikam samo da si se ispravi, cisto da znae, za sebe..Не го терај човекот да чита книги за imaginary friends.
Ne se vika taka kako sto ti pisuvas..citaj malce Biblija pa posle pisvaj za toa..
Не го терај човекот да чита книги за imaginary friends.
A демек ти се појави учен дека била измислица библијата
Ни ти ни она појма немате.
Имам многу транскрипции Јахове Јехова Јеова Јхвх итн ама тоа не е темата...Ne go donesov jas na temava, mu vikam samo da si se ispravi, cisto da znae, za sebe..
Фридрих Ниче,Артур Шопенхауер од Германските поети,a од Руските Фјодор Достоевски,a и од хуманизмот и ренесансата доста читам интересни ми се.Ти што книги читаш?
Ако некој е веќе искривен, за да се исправи му треба обавезно помошNe go donesov jas na temava, mu vikam samo da si se ispravi, cisto da znae, za sebe..
Транскрипции на што?Имам многу транскрипции Јахове Јехова Јеова Јхвх итн ама тоа не е темата...
Сега ќе ти каже Ставре кој е поет..Фридрих Ниче,Артур Шопенхауер од Германските поети,a од Руските Фјодор Достоевски,a и од хуманизмот и ренесансата доста читам интересни ми се.
Ај еве ти дека си најпаметен докажини декаA демек ти се појави учен дека била измислица библијата
Ни ти ни она појма немате.
На името на Библискиот Бог од еврејски.Транскрипции на што?
Хмм ок.Фридрих Ниче,Артур Шопенхауер од Германските поети,a од Руските Фјодор Достоевски,a и од хуманизмот и ренесансата доста читам интересни ми се.
Не се книги тоа пријателу драг...Хмм ок.
Мило ми е.
Јас читам Загор, Блек, Командант Марк, Капетан Мики, Ник Рајдер, Дилан Дог, марти Мистерија итн..
Исто ми се доста интересни.