Лига на Шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Мали је нешто нервозан???......
Дај ми логичен одговор како не сум во право со погоре напишаниот пост... ? Па дали имате лице да не заебавате ? Искрено ? Ако мислиш да одговориш искрено, одговори, ако не, терај си и заебавај се со вашите познати " hehe murijno pojma nema kikiiii peder4ew"

Член од
15 март 2010
Мислења
5.867
Поени од реакции
6.380
Не треба, 4та екипа за ЛШ достојна нема у бундес. Ама пак ако споредиш со серие А, нема ни една екипа. Значи поминаа тие времиња кога викавте дека германците само у Лига Европа праат поени. :)
Нема што да се дискутира, во моментот не само резултатски, во секој поглед Бундес заслужува повеќе респект од Сериа А . Кога само видов на Вестфален саат ипол пред утакмица нема игла кај да се фрли, кореографии навивање пива се пијат абе милина... па она навивањето во тунелот кога гостуваа кај Сити ми остави јак впечаток, само пофални зборови за Дортмунд , камо да има повеќе такви клубови во целина.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дај ми логичен одговор како не сум во право со погоре напишаниот пост... ? Па дали имате лице да не заебавате ? Искрено ? Ако мислиш да одговориш искрено, одговори, ако не, терај си и заебавај се со вашите познати " hehe murijno pojma nema kikiiii peder4ew"
Де брее стварно си многу напнат јеботе....
Никој не рамни никого. Реал изгуби, Барса тепаше.....end of story.
Шо спасуваме гз годинава после 85та минута веќе 4-5 утакмици, спасуваме, ама лани кутрите они утакмица така не тепаа.
Бодови се бодови, дали се против Селтик, Борусија, Бате или Нефчи сеедно.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Де брее стварно си многу напнат јеботе....
Никој не рамни никого. Реал изгуби, Барса тепаше.....end of story.
Шо спасуваме гз годинава после 85та минута веќе 4-5 утакмици, спасуваме, ама лани кутрите они утакмица така не тепаа.
Бодови се бодови, дали се против Селтик, Борусија, Бате или Нефчи сеедно.
нефчи се јак клуб не е лесно да ги тепаш just sayin :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.515
Поени од реакции
22.154
Нема што да се дискутира, во моментот не само резултатски, во секој поглед Бундес заслужува повеќе респект од Сериа А . Кога само видов на Вестфален саат ипол пред утакмица нема игла кај да се фрли, кореографии навивање пива се пијат абе милина... па она навивањето во тунелот кога гостуваа кај Сити ми остави јак впечаток, само пофални зборови за Дортмунд , камо да има повеќе такви клубови во целина.
Имаше 250 000 побарувачки за карти за со Реал.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Зошто не би имале? Ќе заебавав и да изгубевме вчера.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.515
Поени од реакции
22.154
Цар е Клоп, цар! :cuc:

Го има тоа Х факторот што е потребен за голем тренер, харизма, знаење...

Веќе е во врвот кај тренерите, таму и ќе остане долго!
Клоп има специфичен стил на игра, брз, технички и со многу пресинг. Значи тимот да ја земе топката и во најбрз рок кон гол да оди. Клоп за 3 години цел тим смени, само 2ца има останато од ко е дојден во Дортмунд. Си напрај свој тим со минимални средства. Во последните 3 години Дортмунд има вкупно -7м ЕУР направено минус во трансферите а во тоа време зеде 3 титули и ги врати сите долгови што ги имаше. Клоп, и тоа е многу битен факт, го прави секој играч НАВИСТИНА подобар. Секој играч во негови раце напредува.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Честитки до Малага,си изиграа доволно за нови 3 бода.

Дортмунд одлично се носи во таа тешка група,алал да им е.
Арсенал маме му ебам,еден гол дома барем да дадевте !
арсенал да ги однема од живите. еден гол да се неможело да се даде :facepalm::facepalm::facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И до толку ли нема бе некој од Реал од младинците да игра бек, што мајка бара Есиен таму кога типот е десен бек по потреба, не лев? Знам јас дека се изгорени по ЛШ годинава ама подобро некој со помалку искуство да игра на својата позиција на важен натпревар (Алаба ениуан?) отколку рандом играч што не играл таму да го правиш лев бек.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ајде експерти светски белосветски и вселенски,мајстори најголеми на фудбалската игра....Ајде пак дека Бундес била составена од мизерни екипи....ајде пукајте.

Не Арсенал е јак ебате,шупки едни смрдени,од фудбал плејстејшн знаат само.

За Реал имам респект ама и они опасно го изедоа денес!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom