Џони Вајсмилер
Don't share my food
Паднавме на Сити веќе...Милнер во прв тим![]()
ништо чудно Манчини е морон сигурно и Џеко пак нема да го игра...јас пак X2 ја имам ако успеат да изгубат ќе одам до Манчестер да му извршам атентат на глупакот Манчини
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Паднавме на Сити веќе...Милнер во прв тим![]()
Џеко е у прва постава.ништо чудно Манчини е морон сигурно и Џеко пак нема да го игра...јас пак X2 ја имам ако успеат да изгубат ќе одам до Манчестер да му извршам атентат на глупакот Манчини
Денес играјте на ГГ прво или ГГ второ и едно така по сигурно ама испаѓа дека ништо нема сигурни вчера да си ставев England Championship и 3 лига Англиска ќе си фатев одколку да ставев Лига на Шампиони еве го тикетот што го пишав
Malaga-Milan GG2 @ 3.70
Montpellie-Olympiakos GG2 @ 3.70
Arsenal-Schalke GG2 @ 3.50
Kvota:47.92
за минимално е ова а еве нешто сигурно по мене
Arsenal-Schalke 04 GG @ 1.60
B.Dortmund-Real Madrid 2/2 2+ @ 1.70
DinamoZ.-PSG 2 @ 1.55
Malaga-Milan GG @ 1.85
Kvota:7,79
Анти типер си ти бе !уште малце фали за да излезат ајде ајдеее
Анти типер си ти бе !
ништо чудно Манчини е морон сигурно и Џеко пак нема да го игра...јас пак X2 ја имам ако успеат да изгубат ќе одам до Манчестер да му извршам атентат на глупакот Манчини
Одиме?ништо чудно Манчини е морон сигурно и Џеко пак нема да го игра...јас пак X2 ја имам ако успеат да изгубат ќе одам до Манчестер да му извршам атентат на глупакот Манчини

.