Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Јунајтед не ми текнува, од Челзи не заслуживте дефинитивно, али фудбал...
Can't be mad to someone who is LOSER ALL LIFE !![]()
иронија ... од фан на тим кој нема победа во европа од времето на куп на саемски градови , а притоа играл против нордсјеланд , лех п и ред бул салзбург
иронија ... од фан на тим кој нема победа во европа од времето на куп на саемски градови , а притоа играл против нордсјеланд , лех п и ред бул салзбург
Како не ти текиња бе, Оле Солскјер и Теди Шерингам, и фацата педерска на Ефенберг на крај, прајслес
--- надополнето: 24 октомври 2012 во 03:05 ---
Иначе Пејо наш ( свите го знаете Пејо, барем постариве на форумов), еднаш убаво рече"тоа се тие домашно првенство фраери, Селтик, Олимпијакос и Јуве"
![]()
Е подобро е кога ќе имаат и плус 40 мил од ЛШ.pa vo domasna liga od tv prava i karti za stadion, reklami se zima .... minimum 40 milioni .... a od ls za pobednikot davaat 9 milioni... pa ti racunaj sega sto e bolje
Скаран си со математиката изгледа. Во ЛШ картите без пари се? Само утакмица во нокаут фаза со Реал, Барселона, Манчестер... 80 000 x 50 евра (просечна цена на влезница), па ти земи дигитронот. 3 утакмици во нокаут фаза се полна капа. Башка спонзорства, реклами, ти реков ми рече...pa vo domasna liga od tv prava i karti za stadion, reklami se zima .... minimum 40 milioni .... a od ls za pobednikot davaat 9 milioni... pa ti racunaj sega sto e bolje
Него сеа видов што пенал за баерн има свирнато идиотон еткинсон,кај што суди, свегде ја заебуа утакмицата,у неделата сандерленд -њукасал,сеа овде,па до кога со вакви судее бе
?
Скаран си со математиката изгледа. Во ЛШ картите без пари се? Само утакмица во нокаут фаза со Реал, Барселона, Манчестер... 80 000 x 50 евра (просечна цена на влезница), па ти земи дигитронот. 3 утакмици во нокаут фаза се полна капа. Башка спонзорства, реклами, ти реков ми рече...
Само од групна фаза зимаат 10-30 мил.da ama toa se samo 6-7 utakmici na domasen teren do finale ako ide
Само од групна фаза зимаат 10-30 мил.
Сити зема 26 мил а не проминаа група. Во просек со 20 мил си иде голем клуб ако учествува во групна фаза и не помине понатаму. За 1/8 финале е +3 мил, за 1/4 + 3.3 , 1/2 финале 4.2 и финале 9 за победник и 5.5 за второ место.
Разгледај ги линкот погоре и ќе видиш како заработувале сите екипи во текот на сите натпревари.
Само еден менаџер на Ливерпул има освоено толку титули колку што има освоено твојот тим во целокупната историја на ова натпреварувањенего ливерпул утре со кого игра ?