Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Женска не реков дека Челзи е виновен за неговата повреда него тој самиот си е виновен што отиде таму и така не му идеше последните две сезони во Вердер па дури се пресели во Челзи и не верувам дека ќе му се даде некоја шанса при играчи како Мата и Азар.
Во Карлинг Куп би играл, сигурно не е будала Ди Матео да ги форсира истиве таму :)

Женска не реков дека Челзи е виновен за неговата повреда него тој самиот си е виновен што отиде таму и така не му идеше последните две сезони во Вердер па дури се пресели во Челзи и не верувам дека ќе му се даде некоја шанса при играчи како Мата и Азар.
Според потенцијал Марин може е и најдобар од сите засилувања што дојдоа...бар во претсезонските натпревари гледав, одлично се покажа, подобар и од Хазард беше...ама тоа е, да се надеваме дека некако ќе се среди со повредиве и ќе има континуитет...уште он да биде во добра форма тогаш ќе имаме најдобар среден ред не само во англиско, туку и пошироко :)

Вечер и со нерешено сум задоволен,а би бил уште повеќе ако останеме и први на табела.Шахтариве се доста опасен тим, така да треба да се одигра на високо ниво.
Ако тие се “доста опасен тим“, за Челси ондак сеуште се нема измислено некоја супер-моќна придавка....

И пред утакмицата со кокошките беше исто, као демек и реми било добро. Не е добро бре! Да навивав за Миравци да се задоволував, ајде. Први во ЕПЛ, Шампиони во Европа. Шахтјор се ситница споредбено со утакмиците што допрва доаѓаат, така да мора да се победи.

Уствари еве.

Победа и само победа....јас мислам дека ќе ги ебеме 0-2 според мене :cool:

Ако тие се “доста опасен тим“, за Челси ондак сеуште се нема измислено некоја супер-моќна придавка....

И пред утакмицата со кокошките беше исто, као демек и реми било добро. Не е добро бре! Да навивав за Миравци да се задоволував, ајде. Први во ЕПЛ, Шампиони во Европа. Шахтјор се ситница споредбено со утакмиците што допрва доаѓаат, така да мора да се победи.

Уствари еве.

Пред утакмица сите се праиме силни али коа ќе го изедеме нигде не нема..Шахтариве се незгоден проивник ќе видите вечер.Дај боже и 0-3 да биде за нас.:eek:

Lampard To Make His 100th Champions League Appearence For Chelsea Against Shakhtar Donetsk Tonight. He Will Be The First Blue To Achieve This.

Во Карлинг Куп би играл, сигурно не е будала Ди Матео да ги форсира истиве таму :)

Епа затоа Марин е будала што отиде во Челзи, затоа што ќе игра само во Карлинг Купот. Тоа ми е зборот цело време.

Епа затоа Марин е будала што отиде во Челзи, затоа што ќе игра само во Карлинг Купот. Тоа ми е зборот цело време.

Ако се докаже, не гледам зошто не би играл и ПЛ и ЛШ кај Ди Матео. Да ми збореше за Анчелоти или за АВБ ќе те сфатев ама ко што гледам кај овој сите си добиваат шанса, кога веќе еден Бертранд доби шанса да стартува ЛШ и да го засени Малуда со 100 утакмици ПЛ во гз, не гледам зошто не и Марин :)

Ако се докаже, не гледам зошто не би играл и ПЛ и ЛШ кај Ди Матео. Да ми збореше за Анчелоти или за АВБ ќе те сфатев ама ко што гледам кај овој сите си добиваат шанса, кога веќе еден Бертранд доби шанса да стартува ЛШ и да го засени Малуда со 100 утакмици ПЛ во гз, не гледам зошто не и Марин :)

Малуда е веке 30ка и ослабна така да нишо чудно шо го седнаа на клупа, за Марин ќе видиме драга шефице :D али во секој случај тешко да се случи тоа што го кажуваш.

Малуда заслужено си седна на клупа, одамна не е тој што беше, но ниеден менаџер немаше муда ниту него, ниту Лампард да ги седне на клупа кога требаше, дојде РДМ и тоа се смени ко што гледаш. Бертран играше затоа што РДМ јавно изјави дека сака да го научи на офанзивна игра бидејќи е директна замена за Кол, а знаеме колку е офанзивен Кол, доколку Бертран е послаб во офанзива од Кол системот на Челзи послабо ќе функционира, но како што се одвиваат работите ни Бертран не лаже, страшен е и во офанзива и дефанзива. Кај РДМ сега засега нема статуси на легенди, само статуси на заслуга и затоа Лампард си дреме на клупа.

Малуда е веке 30ка и ослабна така да нишо чудно шо го седнаа на клупа, за Марин ќе видиме драга шефице :D али во секој случај тешко да се случи тоа што го кажуваш.

Далеку е и од клупата Малуда :D

Чех​
Иванович - Луиз - Тери - Кол​
Микел - Лампард​
Рамирес - Мата - Оскар​
Торес​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom