Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Имам Nokia N80 мислам дека тоа флет кабелот е скинат колку би коштало да се замени ( дали се исплати)? И локација на некој сервис во Скопје.
Нека го батали, најверојатно е флетот, мада најдобро да го батали да не го поправа

Водофон 527...може ли да се декодира?
Пробав на неколку места...ми викаат..неможе!;)

,,,,,POMOSHHHHHHHHH,,,,,,na koj nachin mozhe ,,,samsung galaxi mini II,,,,,,da se povrze so PS,,,,,,,,,,,urgent ,,,doma e rat,,,,,,,,,,,:mad:

,,,,,POMOSHHHHHHHHH,,,,,,na koj nachin mozhe ,,,samsung galaxi mini II,,,,,,da se povrze so PS,,,,,,,,,,,urgent ,,,doma e rat,,,,,,,,,,,:mad:
,,,,,, каков ,,,,, рат е,,,,,,, граѓански.,,,,..,..,. или,,,,,,,,,,,,,,,,, државен. ../....,.,.,.,.,.,.,.,,,,,,,,

Прочитај де во другата тема кај што пиша
не е толку сериозно нешто па да припаѓаш вака

Torte aј кажи имам iphone 3 или 3gs не знам кој е баш и не работи без полнач.Кога го вадам од полнач се гаси одма.Што може да му е и дали може да се направи и нормално пиши ми приближно цена по ПП :)

Torte aј кажи имам iphone 3 или 3gs не знам кој е баш и не работи без полнач.Кога го вадам од полнач се гаси одма.Што може да му е и дали може да се направи и нормално пиши ми приближно цена по ПП :)
Ајде сега ќе ти пишам ПП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom