Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Имам Nokia N80 мислам дека тоа флет кабелот е скинат колку би коштало да се замени ( дали се исплати)? И локација на некој сервис во Скопје.
Нека го батали, најверојатно е флетот, мада најдобро да го батали да не го поправа

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Водофон 527...може ли да се декодира?
Пробав на неколку места...ми викаат..неможе!;)

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.614
Поени од реакции
31.436
,,,,,POMOSHHHHHHHHH,,,,,,na koj nachin mozhe ,,,samsung galaxi mini II,,,,,,da se povrze so PS,,,,,,,,,,,urgent ,,,doma e rat,,,,,,,,,,,:mad:

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
,,,,,POMOSHHHHHHHHH,,,,,,na koj nachin mozhe ,,,samsung galaxi mini II,,,,,,da se povrze so PS,,,,,,,,,,,urgent ,,,doma e rat,,,,,,,,,,,:mad:
,,,,,, каков ,,,,, рат е,,,,,,, граѓански.,,,,..,..,. или,,,,,,,,,,,,,,,,, државен. ../....,.,.,.,.,.,.,.,,,,,,,,

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Прочитај де во другата тема кај што пиша
не е толку сериозно нешто па да припаѓаш вака

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.529
Поени од реакции
2.679
Torte aј кажи имам iphone 3 или 3gs не знам кој е баш и не работи без полнач.Кога го вадам од полнач се гаси одма.Што може да му е и дали може да се направи и нормално пиши ми приближно цена по ПП :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Torte aј кажи имам iphone 3 или 3gs не знам кој е баш и не работи без полнач.Кога го вадам од полнач се гаси одма.Што може да му е и дали може да се направи и нормално пиши ми приближно цена по ПП :)
Ајде сега ќе ти пишам ПП

Kajgana Shop

На врв Bottom