Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Ах бе Милане мој... 15ти на табела... Ги извадив од под кревет маиците од вмро и сдсм шо ги носев за спиење. Подобро со нив фудбал да играм него со дресот од Милан, помал е срамот.
:pos:
Од Интер да не имаш дрес вишок или од Марли да барам? :pos:

15-ти сте затоа што Сиена е казнета со -6 :)

abe ja razbiram so sila vo seria b da te stavat, ili kako inter po 30 godini tituli da nemas videno, ili nekoja lose sesoza so 6-7 mesto... ama 15ti na tabela e stavrno zalno

abe ja razbiram so sila vo seria b da te stavat, ili kako inter po 30 godini tituli da nemas videno, ili nekoja lose sesoza so 6-7 mesto... ama 15ti na tabela e stavrno zalno

серија Б заради местење е разбирливо .... а 15 место жално :pos: you my nigga !!!

Ми се жалеше еден другар дека имал судски спор веќе 10 години нема епилог, му викам не бери гајле има и полошо, не знаеш во Италија какво е судството...

И така...

Да потроламе малце де... :)

dobro eve da receme deka mestele, ama pa 15to mesto ni mestenje ni gospod ne go oporavaja milan

Ми се жалеше еден другар дека имал судски спор веќе 10 години нема епилог, му викам не бери гајле има и полошо, не знаеш во Италија какво е судството...

И така...

И то ... :)

:pos:
Од Интер да не имаш дрес вишок или од Марли да барам? :pos:

15-ти сте затоа што Сиена е казнета со -6 :)
Ко мали прибиравме дресови од се и сешто, кога не знаевме уште кои се лошите, а кои добрите :D. Од Барса, Баерн Минхен, Бешикташ, Галатасарај и Фламенго уште мислам се тука негде, шалови имам од Парма и Јувентус, од Интер нишо не сум имал, скржави...

dobro eve da receme deka mestele, ama pa 15to mesto ni mestenje ni gospod ne go oporavaja milan
Да речеме... што да речеме, речено е. :pos:

lDs7b.gif

Ко мали прибиравме дресови од се и сешто, кога не знаевме уште кои се лошите, а кои добрите :D. Од Барса, Баерн Минхен, Бешикташ, Галатасарај и Фламенго уште мислам се тука негде, шалови имам од Парма и Јувентус, од Интер нишо не сум имал, скржави...

Да речеме... што да речеме, речено е. :pos:

lDs7b.gif

ama 15to mesto deal with it

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom