Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се ние ти даваме Бидик... Ти да дадеш еднаш? Така сигурно нема да претерашВеројатно ќе ве дружам .. иако сабајле треба да ја носам сестра ми на аеродром за да лета за Амстердам ... значи припазете колку вино ми давате ...
Ќе дојдам и јас. Но со друго друштво форумџии, ако имаат желба (а да не треба да ги молам) ќе се споиме.
![]()
Ти одма да се покажеш, после јас сум ти криваTraitor
Добро, ајде доаѓам и јас.
Второто шише на сметка на "Кајгана", а третото на твоја сметка, и така сите задоволни и насмеани ќе си одатСе ние ти даваме Бидик... Ти да дадеш еднаш? Така сигурно нема да претераш
Провото шише е на сметка на Бидик!![]()
Нема гајле, јас частам вино, ама ти ги плаќаш чашите за ситеВторото шише на сметка на "Кајгана", а третото на твоја сметка, и така сите задоволни и насмеани ќе си одат![]()
Кајганаџии досега не сум присуствувал на собиранка и ми е многу жал,а имам желба да запознаам некои од членовите па ако сте расположени да направиме една собиранка по можност во Форца(имаат точено пиво,кикирики) петок,сабота кога ви одговара,а за терминиот пишете кога највеќе ви одговара,а ако не му се допаѓа на некој локацијата слободно пишете не ми е проблем каде и да се собереме.