Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Веројатно ќе ве дружам .. иако сабајле треба да ја носам сестра ми на аеродром за да лета за Амстердам ... значи припазете колку вино ми давате ...

Веројатно ќе ве дружам .. иако сабајле треба да ја носам сестра ми на аеродром за да лета за Амстердам ... значи припазете колку вино ми давате ...
Се ние ти даваме Бидик... Ти да дадеш еднаш? Така сигурно нема да претераш :icon_lol:
Провото шише е на сметка на Бидик! :vozbud:

Ќе дојдам и јас. Но со друго друштво форумџии, ако имаат желба (а да не треба да ги молам :cautious: ) ќе се споиме. :D

Kaко љубител на добро вино и муабет, се себепријавувам за вечерната Виноскоп собиранка
wine_cheers.jpg

Се ние ти даваме Бидик... Ти да дадеш еднаш? Така сигурно нема да претераш :icon_lol:
Провото шише е на сметка на Бидик! :vozbud:
Второто шише на сметка на "Кајгана", а третото на твоја сметка, и така сите задоволни и насмеани ќе си одат :D

се репријавувам. Ајварот годинава побрзо стаса.

Кувано вино имаат?

Тиибам работната рука.

Јас може да ви се приклучам, ама покасно малку.

Второто шише на сметка на "Кајгана", а третото на твоја сметка, и така сите задоволни и насмеани ќе си одат :D
Нема гајле, јас частам вино, ама ти ги плаќаш чашите за сите :)
Се гледаме вечер! Башка, добро музиче има на репертоарот денес...

Јас само што се прибирам. Фина дружба и муабетче, иако дел си заминаа малку порано, ама во глобала добро беше. :)

Кајганаџии досега не сум присуствувал на собиранка и ми е многу жал,а имам желба да запознаам некои од членовите па ако сте расположени да направиме една собиранка по можност во Форца(имаат точено пиво,кикирики) петок,сабота кога ви одговара,а за терминиот пишете кога највеќе ви одговара,а ако не му се допаѓа на некој локацијата слободно пишете не ми е проблем каде и да се собереме.

Кајганаџии досега не сум присуствувал на собиранка и ми е многу жал,а имам желба да запознаам некои од членовите па ако сте расположени да направиме една собиранка по можност во Форца(имаат точено пиво,кикирики) петок,сабота кога ви одговара,а за терминиот пишете кога највеќе ви одговара,а ако не му се допаѓа на некој локацијата слободно пишете не ми е проблем каде и да се собереме.

И никој не ти пишал сигурно се чувствуваш игнорирано :)
А колку љубезно си напишал. Еве јас ќе те дружам некогаш во Форца во блиско идно време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom