Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Cirkuz upm se sobrale bagra seljacana nevidiena teski klosari se ovie zelkive
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 17:45 ---
Cirkuz upm se sobrale bagra seljacana nevidiena teski klosari se ovie zelkive

Да се смејш или да плачиш работата . Кога ќе претресат бе оние онака група од 700+ навивачи? Кој навивачи ќе му стојат онака? :pos:
И оти не е прикажано на видеото кај шо мават желките? А?

П.С. НАПАДНАТИ НАВИВАЧИ НА ФИЛИП ВТОРИ
Кој ги нападна бе? :pos: Вака ако се напаѓаја навивачки групи :pos:

Ај да не отворам нова тема, тука ќе прашам. Дали има некој шо има порачано од PGWear? Ако има таков, нека ме контактира ПП имам нешто да го прашам.

Ај да не отворам нова тема, тука ќе прашам. Дали има некој шо има порачано од PGWear? Ако има таков, нека ме контактира ПП имам нешто да го прашам.

И јас сакам да порачам некои ствари од таму,ама искуство нема никој,барем јас кај тие што сум прашал,а има екстра ствари !!

патем...

665171_286259131492060_83171820_o.jpg

рачна изработка.

И јас сакам да порачам некои ствари од таму,ама искуство нема никој,барем јас кај тие што сум прашал,а има екстра ствари !!
Мене ова плаќањето не ми е јасно инаку за дали ќе стигнат сум прилично сигурен дека ќе стигнат.

На кој да веруваш кога овие "медиуми"препишуваат статуси на ФБ..
Ќе напиши некој нешто и овиe одма...УДАРНА ВЕСТ...
Зинго не дозволувал гостнски навивачи......what else is new?:pipi:
Пред 4 години знам како поминав во то селото...:mad: .,патувавме 5 саати,и дозвола за гостување и се...и на крај тој социјалистот се испишмани,го пушта командирот на џандарите од Кратово со спремена изјава ЏАБЕ ИДЕВТЕ ВРТЕТЕ НАЗАД...:D
Како не испаднат еднаш веќе аман од такви клубови...:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom