Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ракомет Руска лига
Чеховски Медведи 2-Чеховски Медведи 68.5+(бетсити)

Колку што гледам имаат 4 меѓусебни дуели и тоа тие биле последниве 2 сезони и сите се над 70+ голови.Поточно 74,76,70,82.

Многу играчи ни фалат за денес, плус рачунај ќе се игра без поддршка од трибините...
Според последните информации и Цикарски ни се повредил што значи немаме лев бек пошто и вториот ни е повреден... Ама незнам колку е точно инфото дека нема да игра Цикарски. Од поодамна е повреден Хименез, а и Ранѓеловиќ единствениот креативец е неизвесен...
Неможеме ни еден состав да скрпиме :)
А и Металург фатија залет не се наивни.
Сепк мој тип е 1 :icon_mrgr:

Играат и Цикарски и Ранѓеловиќ како што гледам така да може да се игра 1 слободно

Ај членот што спомна претходно нека ми даде информации за Касимпаша, веќе кога ме разочара за Феенорд разочарај ме и за Касимпаша. :D

Играат и Цикарски и Ранѓеловиќ како што гледам така да може да се игра 1 слободно
Да, да сепак ги оспособиле за мечов. Цикарски претпоставував дека ќе игра, ама со Пеџа многу ризикува...

za espanyol nekoi informacii:?
Од мене совет не ги чепкај.
Трагични се годинава како Волфсбург се, јес да им е време да тепаат, ама јас ја баталив.
Тикет 1:
Венло - Феенорд 2
Удинезе - Пескара 1
Сосиедад - Атлетико Мадрид 2
Троа - Марсеј 2
Касимпаша - Мерсин 1
ФК Копенхаген - Брондби 1

Тикет 2:
Сандрленд - Њукастл ГГ3+
Херенвен - Гронинген ГГ3+
Хамбургер - Штутарт ГГ3+
Монс - Стандард ГГ3+
Калмар - Малме ГГ3+

Еден од овие 2 влегува денеска па што сака нека биде.

Јас мислам дека на тој членот шо не ја кажва утакмицата е Тетекс 2 у 1. Само мене ми ја кажаја х- 1 и така ја уплатив и ќе ме падни :oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom